Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

247
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

409
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

همسانه سازی و بیان آنزیم نوترکیب اندو 1و4 بتا زایلاناز در سویه origami و بررسی اثرات مکمل آنزیم میکروبی بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 139 | صفحه پایان 158

چکیده

 هدف: امروزه, از جمله روش های کاهش هزینه تولید در واحدهای صنعتی مرغداری, جایگزین نمودن غلات مقرون به صرفه همچون گندم, به جای اقلام ذرت در جیره غذایی طیور می باشد. اما, وجود پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در دیواره سلولی گندم, در هر صورت جذب مواد غذایی توسط طیور را با محدودیت اجتناب ناپذیر مواجه نموده است. در این راستا, یکی از روش های حذف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای استفاده از افزودنی آنزیم زایلاناز در جیره های فرموله شده مبتنی بر گندم می باشد. بدین منظور, هدف از این آزمایش همسانه سازی آنزیم نوترکیب زایلاناز و بررسی اثرات آن بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم می باشد. مواد و روش ها: در این پژوهش, در گام نخست, ژن زایلاناز, به عنوان آنزیم تجزیه کننده پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای موجود در جیره طیور بر پایه گندم, درون پلاسمید pET-21a(+) در باکتری E. coli سویه بیانی origami با استفاده از روش شوک حرارتی کلون شد. جهت القای بیان ژن, از القاگر IPTG استفاده شد و نتیجه بیان بر روی ژل پلی اکریل آمید SDS-PAGE مشاهده گردید. سپس در گام دوم, محلول آنزیم نوترکیب زایلاناز به جیره غذایی مجموع 100 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی اضافه شد. در ادامه, همچنین میانگین افزایش وزن بدن, میزان ضریب تبدیل خوراک و ویسکوزیته محتویات ژژنوم نیز اندازه گیری شدند. نتایج: نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که, ژن نوترکیب زایلاناز به سویه origami انتقال یافته و نتایج کلونی PCR حضور باند اختصاصی به طول 966 جفت باز را تأیید نمودند. همچنین SDS-PAGE, پروتئین نوترکیب با وزن مولکولی kDa 35 را نشان داد. همچنین, نتایج حاصل از افزودن آنزیم نوترکیب زایلاناز به جیره بر پایه گندم, افزایش در وزن جوجه های گوشتی و کاهش میزان ضریب تبدیل خوراک و ویسکوزیته را در دوره پایانی و کل دوره نسبت به گروه کنترل در سطح احتمال 5 درصد نشان دادند. نتیجه گیری: نتایج پژوهش حاضر, نشان داد که تولید آنزیم نوترکیب زیلاناز و افزودن آن به عنوان مکمل غذایی در جیره های بر پایه گندم, توانست با تجزیه آرابینوزایلان های موجود در دیواره سلولی گندم, سبب افزایش عملکرد جوجه های گوشتی گردد و وجود آنزیم زایلاناز در جیره ممکن است از عوامل مهم در تقویت رشد جوجه های گوشتی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی علیکلایه، امین، مدرس کیا، محسن، و شجاعی، سحر. (1400). همسانه سازی و بیان آنزیم نوترکیب اندو 1و4 بتا زایلاناز در سویه origami و بررسی اثرات مکمل آنزیم میکروبی بر عملکرد جوجه های گوشتی. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، 13(4 )، 139-158. SID. https://sid.ir/paper/956474/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی علیکلایه امین، مدرس کیا محسن، شجاعی سحر. همسانه سازی و بیان آنزیم نوترکیب اندو 1و4 بتا زایلاناز در سویه origami و بررسی اثرات مکمل آنزیم میکروبی بر عملکرد جوجه های گوشتی. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی[Internet]. 1400؛13(4 ):139-158. Available from: https://sid.ir/paper/956474/fa

    IEEE: کپی

    امین صادقی علیکلایه، محسن مدرس کیا، و سحر شجاعی، “همسانه سازی و بیان آنزیم نوترکیب اندو 1و4 بتا زایلاناز در سویه origami و بررسی اثرات مکمل آنزیم میکروبی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، vol. 13، no. 4 ، pp. 139–158، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/956474/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا