APA:
کپیحسینی، زهرا، زارع بوانی، محمدرضا، و زارع، احمد. (1398). بررسی تحمل به شوری در رقم های پیاز خوراکی (Allium cepa L. ) با استفاده از شاخص های تحمل به تنش. علوم سبزی ها، 3(6 )، 43-61. SID. https://sid.ir/paper/958703/fa
Vancouver:
کپیحسینی زهرا، زارع بوانی محمدرضا، زارع احمد. بررسی تحمل به شوری در رقم های پیاز خوراکی (Allium cepa L. ) با استفاده از شاخص های تحمل به تنش. علوم سبزی ها[Internet]. 1398؛3(6 ):43-61. Available from: https://sid.ir/paper/958703/fa
IEEE:
کپیزهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی، و احمد زارع، “بررسی تحمل به شوری در رقم های پیاز خوراکی (Allium cepa L. ) با استفاده از شاخص های تحمل به تنش،” علوم سبزی ها، vol. 3، no. 6 ، pp. 43–61، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/958703/fa