APA:
کپیخرمالی، عایشه، سوادکوهی، فائزه، اسکوئیان، رقیه، و موسوی زاده، سیدجواد. (1399). ارزیابی چند متغیره خواص آنتی اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی. علوم سبزی ها، 4(7 )، 99-112. SID. https://sid.ir/paper/958708/fa
Vancouver:
کپیخرمالی عایشه، سوادکوهی فائزه، اسکوئیان رقیه، موسوی زاده سیدجواد. ارزیابی چند متغیره خواص آنتی اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی. علوم سبزی ها[Internet]. 1399؛4(7 ):99-112. Available from: https://sid.ir/paper/958708/fa
IEEE:
کپیعایشه خرمالی، فائزه سوادکوهی، رقیه اسکوئیان، و سیدجواد موسوی زاده، “ارزیابی چند متغیره خواص آنتی اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی،” علوم سبزی ها، vol. 4، no. 7 ، pp. 99–112، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/958708/fa