مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,205
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

216
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دما، پوشش و استفاده از برخی ترکیبات طبیعی در افزایش عمر انبارمانی آلبالو .Prunus cerasus L

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 38

چکیده

آلبالو از جمله میوه های مهم مناطق معتدله است, که بیشتر مصرف آن در صنایع تبدیلی می باشد و مصرف تازه خوری سهم کمی را به خود اختصاص داده است. شرایط سخت نگهداری آن, از دلایل محدودیت مصرف تازه خوری آلبالو می باشد و تحقیقات در زمینه پس از برداشت آن بسیار کم صورت گرفته بنابراین این تحقیق با هدف افزایش عمر انبارداری آلبالو با استفاده از ترکیبات طبیعی (اسانس های میخک هندی و زیره سیاه با غلظت های 500 و 1000 قسمت در میلیون و به صورت تدخینی و عصاره هسته انگور با غلظت 500 و 1000 قسمت در میلیون), دما (دمای 10 و 25 درجه سانتی گراد) و پوشش (وجود و عدم وجود پوشش) صورت گرفت. قبل از انبار فاکتورهایی مانند, وزن میوه ها, میزان مواد جامد محلول, pH و اسیدیته قابل تیتر اندازه گیری شد. در فواصل زمانی 48 ساعته عواملی مانند وزن میوه ها, خشکیدگی دم میوه, آلودگی قارچی و چروکیدگی سطح میوه بررسی گردید. همچنین در پایان آزمایش نیز میزان مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتر و pH میوه ها اندازه گیری گردید. میوه ها در دمای معمولی تا 2 هفته و دمای سردخانه تا 3 هفته کیفیت خود را حفظ کردند. به طورکلی, نتایج نشان دهنده تاثیر مثبت دمای 10 نسبت به دمای 25 درجه سانتی گراد و پوشش دار بودن بسته نسبت به عدم پوشش می باشد. همچنین تاثیر تیمارهای مختلف بر صفات مورد نظر معنی دار گردید و اسانس میخک هندی و زیره سیاه با غلظت 500 قسمت در میلیون بهترین نتیجه را در اکثر عوامل مورد نظر داشتند, در روش تدخینی به علت بالا بودن غلظت اسانس به کار رفته (یک میلی لیتر در هر بسته) کاهش کیفیت میوه ها مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیم پورکومله، اکرم، غنی، عسکر، و عزیزی، مجید. (1387). اثر دما, پوشش و استفاده از برخی ترکیبات طبیعی در افزایش عمر انبارمانی آلبالو .Prunus cerasus L. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(1)، 28-38. SID. https://sid.ir/paper/9589/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیم پورکومله اکرم، غنی عسکر، عزیزی مجید. اثر دما, پوشش و استفاده از برخی ترکیبات طبیعی در افزایش عمر انبارمانی آلبالو .Prunus cerasus L. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(1):28-38. Available from: https://sid.ir/paper/9589/fa

    IEEE: کپی

    اکرم ابراهیم پورکومله، عسکر غنی، و مجید عزیزی، “اثر دما, پوشش و استفاده از برخی ترکیبات طبیعی در افزایش عمر انبارمانی آلبالو .Prunus cerasus L،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 1، pp. 28–38، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9589/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button