APA:
کپیهوشیار، لیلا، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، و شن گول، ممنونه. (1398). تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. بهداشت مواد غذایی، 9(1 (پیاپی 33) )، 21-33. SID. https://sid.ir/paper/222833/fa
Vancouver:
کپیهوشیار لیلا، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، شن گول ممنونه. تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(1 (پیاپی 33) ):21-33. Available from: https://sid.ir/paper/222833/fa
IEEE:
کپیلیلا هوشیار، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و ممنونه شن گول، “تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33) ، pp. 21–33، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222833/fa