مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

398
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

585
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 33

چکیده

 هدف از این پژوهش, مطالعه تأثیر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون روی ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگی های آب آلبالو بود. تیمارها شامل نمونه کنترل, نمونه پاستوریزه شده (90 درجه سیلسیوس, 30 ثانیه), نمونه حرارت داده شده در دمای 60 درجه سیلسیوس به مدت 4, 8 و12 دقیقه, نمونه فراصوت بدون حرارت در همان زمان ها و دامنه های 4/24, 7/42 و61 میکرومتر (50, 75 و 100 درصد) و نمونه فراصوت با حرارت 60 درجه سیلسیوس در همان مدت و دامنه ها بودند. تیمار پاستوریزاسیون کاهش 7/31 درصد از محتوای ویتامین ث, 9/22 درصد از محتوای فنولی, 4/19 درصد از محتوای آنتی اکسیدانی, 2/6 درصد از محتوای آنتوسیانینی آب آلبالو را موجب شد. در دامنه 61 میکرومتر فراصوت دمای 60 درجه سیلسیوس و زمان 12 دقیقه, 8/20 درصد از محتوای ویتامین ث کاسته شد. هم چنین, با افزایش دما, دامنه و زمان فراصوت میزان محتوای فنولی کاهش یافت. دامنه های بالای فراصوت کاهش معنی دار (p<0. 05) در محتوای آنتوسیانینی را موجب گردید به طوری که در دامنه 61 میکرومتر, زمان 4 دقیقه و دمای 60 درجه سیلسیوس محتوای آنتوسیانینی 6/6 درصد کاسته شد. در کل, نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد تیمار فراصوت با دامنه 7/42 میکرومتر (75 درصد) در دمای 60 درجه سیلسیوس می تواند مؤثرترین تیمار در حفظ خصوصیات کیفی آب آلبالو در مقایسه با روش پاستوریزاسیون باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هوشیار، لیلا، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، و شن گول، ممنونه. (1398). تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. بهداشت مواد غذایی، 9(1 (پیاپی 33) )، 21-33. SID. https://sid.ir/paper/222833/fa

    Vancouver: کپی

    هوشیار لیلا، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، شن گول ممنونه. تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(1 (پیاپی 33) ):21-33. Available from: https://sid.ir/paper/222833/fa

    IEEE: کپی

    لیلا هوشیار، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و ممنونه شن گول، “تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33) ، pp. 21–33، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222833/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button