مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

580
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

700
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تضمین کیفیت و ایمنی در فرآوری آبزیان (مقاله مروری)

صفحات

 صفحه شروع 197 | صفحه پایان 208

چکیده

 به دلیل خواص ارزشمند تغذیه­ ای آبزیان, مصرف آن­ ها در سال های اخیر شدت یافته است, به طوری که امروزه, پروتئین حاصل از آبزیان سهم به سزایی در تأمین پروتئین جانوری مورد نیاز بسیاری از مناطق جهان ایفاء می­ کند. از این­ رو تلاش ­ های زیادی م ی­ شود تا با فرآوری آن­ ها به محصولات متنوع, میزان مصرفشان در بین مردم افزایش یابد. اما مشکل عمده در خصوص آبزیان و فرآورده های حاصل از آن­ , سرعت بالای فساد و نزول کیفیت می­ باشد و در صورت فراهم نشدن شرایط نگهداری مطلوب, به آسانی فاسد شده و قابلیت خوراکی خود را از دست می­ دهند. نظر به حجم بالای آبزیانی که به صورت فرآوری شده عرضه می ­ شوند, ضرورت دارد که جهت تضمین کیفیتِ محصول تولیدی, کلیه ی عملیات قبل و بعد از صید با حداکثر دقت انجام شود تا آبزی مورد استفاده, با حداقل تغییرات وارد مراحل فرآوری گردد. مقاله وروری حاضر سعی دارد چالش­ های اساسی پیرامون این موضوع را بررسی نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدولی. (1399). تضمین کیفیت و ایمنی در فرآوری آبزیان (مقاله مروری). علوم آبزی پروری، 8(14 )، 197-208. SID. https://sid.ir/paper/959759/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدولی. تضمین کیفیت و ایمنی در فرآوری آبزیان (مقاله مروری). علوم آبزی پروری[Internet]. 1399؛8(14 ):197-208. Available from: https://sid.ir/paper/959759/fa

    IEEE: کپی

    سیدولی حسینی، “تضمین کیفیت و ایمنی در فرآوری آبزیان (مقاله مروری)،” علوم آبزی پروری، vol. 8، no. 14 ، pp. 197–208، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/959759/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button