APA:
کپیکلانتری، سرور، و علیزاده، آیناز. (1399). بررسی اثر انجماد بر ویژگی های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 81-93. SID. https://sid.ir/paper/960402/fa
Vancouver:
کپیکلانتری سرور، علیزاده آیناز. بررسی اثر انجماد بر ویژگی های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):81-93. Available from: https://sid.ir/paper/960402/fa
IEEE:
کپیسرور کلانتری، و آیناز علیزاده، “بررسی اثر انجماد بر ویژگی های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 81–93، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/960402/fa