APA:
کپیدلوی اصفهان، محسن. (1400). مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(1 )، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/960534/fa
Vancouver:
کپیدلوی اصفهان محسن. مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(1 ):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/960534/fa
IEEE:
کپیمحسن دلوی اصفهان، “مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 83–94، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/960534/fa