APA:
کپیشیرمحمدی، مجید، اعلمی، مهران، مقصودلو، یحیی، و خمیری، مرتضی. (1400). بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(2 )، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/960536/fa
Vancouver:
کپیشیرمحمدی مجید، اعلمی مهران، مقصودلو یحیی، خمیری مرتضی. بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(2 ):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/960536/fa
IEEE:
کپیمجید شیرمحمدی، مهران اعلمی، یحیی مقصودلو، و مرتضی خمیری، “بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 2 ، pp. 1–16، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/960536/fa