APA:
کپیناطقی، لیلا. (1400). بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی پنیر کوزه ای. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(2 )، 67-87. SID. https://sid.ir/paper/960537/fa
Vancouver:
کپیناطقی لیلا. بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی پنیر کوزه ای. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(2 ):67-87. Available from: https://sid.ir/paper/960537/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطقی، “بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی پنیر کوزه ای،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 2 ، pp. 67–87، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/960537/fa