APA:
کپیوردی زاده، فرزانه، بابایی، صدیقه، موسوی، زهرا، و ناصری، محمود. (1400). ارزیابی شاخص های کیفی روغن پسماند ماهی قزل آلای رنگین کمان در مقایسه با روغن های رایج (روغن آفتابگردان و روغن کیلکا) در تغذیه آبزیان و انسان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(2 )، 117-131. SID. https://sid.ir/paper/960538/fa
Vancouver:
کپیوردی زاده فرزانه، بابایی صدیقه، موسوی زهرا، ناصری محمود. ارزیابی شاخص های کیفی روغن پسماند ماهی قزل آلای رنگین کمان در مقایسه با روغن های رایج (روغن آفتابگردان و روغن کیلکا) در تغذیه آبزیان و انسان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(2 ):117-131. Available from: https://sid.ir/paper/960538/fa
IEEE:
کپیفرزانه وردی زاده، صدیقه بابایی، زهرا موسوی، و محمود ناصری، “ارزیابی شاخص های کیفی روغن پسماند ماهی قزل آلای رنگین کمان در مقایسه با روغن های رایج (روغن آفتابگردان و روغن کیلکا) در تغذیه آبزیان و انسان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 2 ، pp. 117–131، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/960538/fa