APA:
کپیباقری، محسن. (1399). افزایش محصول بره از شیر گرفته با استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ میش های لری بختیاری. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/961256/fa
Vancouver:
کپیباقری محسن. افزایش محصول بره از شیر گرفته با استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ میش های لری بختیاری. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/961256/fa
IEEE:
کپیمحسن باقری، “افزایش محصول بره از شیر گرفته با استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ میش های لری بختیاری،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 15–25، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961256/fa