APA:
کپیمالک، حسین، دانشیار، محسن، فرهومند، پرویز، و رحمانی فرح، کاوه. (1399). بررسی اثر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جیره بلدرچین ژاپنی مادر بر عملکرد, فراسنجه-های کیفی جوجه یکروزه و میزان مالون دی آلدئید گوشت نتاج. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/961258/fa
Vancouver:
کپیمالک حسین، دانشیار محسن، فرهومند پرویز، رحمانی فرح کاوه. بررسی اثر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جیره بلدرچین ژاپنی مادر بر عملکرد, فراسنجه-های کیفی جوجه یکروزه و میزان مالون دی آلدئید گوشت نتاج. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/961258/fa
IEEE:
کپیحسین مالک، محسن دانشیار، پرویز فرهومند، و کاوه رحمانی فرح، “بررسی اثر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جیره بلدرچین ژاپنی مادر بر عملکرد, فراسنجه-های کیفی جوجه یکروزه و میزان مالون دی آلدئید گوشت نتاج،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 83–94، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961258/fa