مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

158
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

437
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر افزودن پودر چای سبز (Camellia sinensis) در جیره غذایی بر شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 66

چکیده

 در این بررسی تأثیر گیاه چای سبز (Camellia sinensis) بر شاخص های ایمنی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 360 بچه ماهی آمور با میانگین وزن اولیه 07/2± 24/18 گرم انتخاب و پس از سازگاری با محیط به صورت انتخابی در 12 مخزن و در هر مخزن 30 قطعه بچه ماهی ذخیره شد. گیاه چای سبز در 3 سطح 5/1 % (تیمار 2), 3 % (تیمار 3) و 5 % (تیمار 4) به جیره غذایی اضافه گردید و جیره فاقد چای سبز برای تغذیه گروه شاهد (تیمار 1) در نظر گرفته شد. هر تیمار در 3 تکرار انجام گرفت. ماهیان روزانه به میزان 3 درصد از وزن بدن مورد تغذیه قرار گرفتند. در پایان دوره 60 روزه تعداد 15 ماهی از هر تیمار به صورت تصادفی انتخاب شده و خون گیری از آن ها از محل ورید ساقه دمی انجام گرفت. نتایج نشان داد که میزان گلبول های سفید و هموگلوبین اختلاف معنی داری را در تیمار 2 با سایر تیمارها داشتند (05/0P<). بیشترین میزان گلبول های سفید و هموگلوبین در تیمار 5/1 % به ترتیب 57/0± 40/4 تعداد در میکرو لیتر × 103 و 74/0± 74/6 گرم بر دسی لیتر بود. بهترین عملکرد در بهبود فاکتورهای بیوشیمیایی خون در تیمار 5/0 درصد پودر چای سبز مشاهده گردید (05/0P<). افزایش تعداد گلبول های سفید و سطح هموگلوبین در تیمار 5/1 درصد و در غلظت متوسط گلبولی روند افزایشی در تیمارهای چای سبز را نشان داد و همچنین بر فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ازجمله, آلبومین و گلوکز در سطح 5/1 % افزایش معنی داری داشته است (05/0P<). نتایج نشان داد افزودن پودر چای سبز در سطح 5/0 درصد نسبت به سایر سطوح مصرفی آن در جیره ماهی آمور می تواند بر مؤلفه های موردبررسی اثرگذار باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خدادادی، مژگان، و ناصری منفرد، هدی. (1400). تأثیر افزودن پودر چای سبز (Camellia sinensis) در جیره غذایی بر شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 15(2 )، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/961776/fa

    Vancouver: کپی

    خدادادی مژگان، ناصری منفرد هدی. تأثیر افزودن پودر چای سبز (Camellia sinensis) در جیره غذایی بر شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1400؛15(2 ):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/961776/fa

    IEEE: کپی

    مژگان خدادادی، و هدی ناصری منفرد، “تأثیر افزودن پودر چای سبز (Camellia sinensis) در جیره غذایی بر شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 15، no. 2 ، pp. 55–66، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961776/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button