APA:
کپیخدادادی، مژگان، و ناصری منفرد، هدی. (1400). تأثیر افزودن پودر چای سبز (Camellia sinensis) در جیره غذایی بر شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 15(2 )، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/961776/fa
Vancouver:
کپیخدادادی مژگان، ناصری منفرد هدی. تأثیر افزودن پودر چای سبز (Camellia sinensis) در جیره غذایی بر شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1400؛15(2 ):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/961776/fa
IEEE:
کپیمژگان خدادادی، و هدی ناصری منفرد، “تأثیر افزودن پودر چای سبز (Camellia sinensis) در جیره غذایی بر شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 15، no. 2 ، pp. 55–66، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961776/fa