APA:
کپیویسی علی اکبری، فرحناز، عامریان، معصومه، و خرمی وفا، محمود. (1398). اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L. ). علوم سبزی ها، 3(6 )، 159-172. SID. https://sid.ir/paper/962704/fa
Vancouver:
کپیویسی علی اکبری فرحناز، عامریان معصومه، خرمی وفا محمود. اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L. ). علوم سبزی ها[Internet]. 1398؛3(6 ):159-172. Available from: https://sid.ir/paper/962704/fa
IEEE:
کپیفرحناز ویسی علی اکبری، معصومه عامریان، و محمود خرمی وفا، “اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L. )،” علوم سبزی ها، vol. 3، no. 6 ، pp. 159–172، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/962704/fa