APA:
کپیخاکباز حشمتی، مریم، ناصری، ناصر، پزشکی، اکرم، و جعفرزاده مقدم، مریم. (1399). اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 27-38. SID. https://sid.ir/paper/963578/fa
Vancouver:
کپیخاکباز حشمتی مریم، ناصری ناصر، پزشکی اکرم، جعفرزاده مقدم مریم. اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):27-38. Available from: https://sid.ir/paper/963578/fa
IEEE:
کپیمریم خاکباز حشمتی، ناصر ناصری، اکرم پزشکی، و مریم جعفرزاده مقدم، “اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 27–38، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/963578/fa