APA:
کپیپولادوند، اعظم، اکبری، بهروز، و صالحی فر، مانیا. (1399). بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 39-51. SID. https://sid.ir/paper/963579/fa
Vancouver:
کپیپولادوند اعظم، اکبری بهروز، صالحی فر مانیا. بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):39-51. Available from: https://sid.ir/paper/963579/fa
IEEE:
کپیاعظم پولادوند، بهروز اکبری، و مانیا صالحی فر، “بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 39–51، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/963579/fa