مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

128
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه ایSargassum angustifolium خلیج فارس با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 58

چکیده

 در این مطالعه, شرایط مطلوب به منظور استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از جلبک Sargassum angustifoliumبا استفاده از روش سطح پاسخ تعیین شد. طراحی شرایط بهینه با سه متغیر مستقل درصد غلظت اتانول (در 5 سطح 0, 25, 50, 75 و 100درصد), مدت زمان استخراج (در 3 سطح 2, 4 و 6 ساعت) و نسبت جامد-مایع (در 3 سطح 1: 5, 1: 10 و 1: 15) انجام گردید. خاصیت آنتی اکسیدانی با آزمایش های میزان فنول کل (TPC), فعالیت مهارکنندگی رادیکال آزاد (DPPH) و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل (TAC) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بیش ترین میزان فنول کل در شرایط بهینه در آب مقطر, مدت زمان 6 ساعت و نسبت جامد-مایع 1: 15, فعالیت مهارکنندگی رادیکال آزاد در اتانول 25 درصد, مدت زمان 4 ساعت و نسبت جامد-مایع 1: 5 و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل در اتانول 50 درصد, مدت زمان 4 ساعت و نسبت جامد-مایع 1: 15 به دست آمد. در شرایط ذکر شده بیش ترین مقدار TPC 698/01 میلی گرم اسید گالیک بر گرم پودر جلبک خشک شده, مقدار TAC 1/76 میلی گرم اسیدآسکوربیک بر گرم پودر جلبک خشک شده و مقدار DPPH 86/02 (RSA%) بود. نتایج نشان داد که عصاره جلبک S. angustifolium می تواند به-عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی در صنعت غذا و هم چنین مکمل های غذایی در برابر آسیب های اکسیداتیو مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقاجانپور سورکوهی، نیلوفر، باباخانی، آریا، و طبرسا، مهدی. (1399). بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه ایSargassum angustifolium خلیج فارس با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). علوم آبزی پروری، 8(14 )، 43-58. SID. https://sid.ir/paper/964016/fa

    Vancouver: کپی

    آقاجانپور سورکوهی نیلوفر، باباخانی آریا، طبرسا مهدی. بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه ایSargassum angustifolium خلیج فارس با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). علوم آبزی پروری[Internet]. 1399؛8(14 ):43-58. Available from: https://sid.ir/paper/964016/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر آقاجانپور سورکوهی، آریا باباخانی، و مهدی طبرسا، “بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه ایSargassum angustifolium خلیج فارس با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)،” علوم آبزی پروری، vol. 8، no. 14 ، pp. 43–58، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/964016/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button