مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

308
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

592
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربردهای فراصوت در صنایع غذایی با تاکید بر مواد بسته بندی

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 132

چکیده

 در حال حاضر, استفاده از امواج فراصوت در صنایع غذایی بسیار اهمیت پیدا کرده و کاربرد فراوان آن به عنوان یک فرایند غیرحرارتی در غذاهای حساس به حرارت, به دلیل حفظ ویژگی های حسی, تغذیه ای و عملکردی در کنار افزایش ماندگاری و ایجاد ایمنی در برابر فعالیت های میکربی, سبب توجه روزافزون به این فناوری شده است. کاربرد این امواج در فرایندهایی چون امولسیون سازی[i], توزیع و پراکندگی[ii], حل شدن[iii], و پایدارسازی[iv] امکان پذیر شده و تسریع یافته است. همان فرایندهایی که در تهیه و ساخت انواع فیلم ها و پوشش ها برای استفاده در صنایع بسته بندی, نقش پر رنگی دارند. به عبارت دیگر, یکی از مهم ترین کاربردهای امواج فراصوت, استفاده از آن در ساخت و طراحی انواع مواد بسته بندی از جمله مواد بسته بندی طبیعی یا زیست تخریب پذیر, و مواد بسته بندی نانویی است. چرا که توزیع و یکنواختی ذرات در شبکه پلیمری از اهمیت زیادی برخوردار است و در واقع تمام خصوصیات مورد انتظار از یک فیلم بسته بندی, در گرو این یکنواختی و توزیع یکسان است. استفاده از امواج فراصوت, به یکنواختی و همسانی بافت فیلم کمک می کند. همچنین, از آنجایی که امروزه از امواج فراصوت به عنوان کمک فرایند در کنار سایر فرایندها برای کف زدایی, آلودگی زدایی, استخراج, اکستروژن, استخراج, تصفیه فاضلاب, و غیره استفاده می شود؛ این مقاله به کاربرد امواج فراصوت در صنایع غذایی به ویژه تولید فیلم های بسته بندی مواد غذایی می پردازد. علاوه براین, به اهمیت ویژگی های فیزیکی دستگاه فراصوت مورد استفاده در مطالعات علمی نیز در این مقاله اشاره می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاج الدین، بهجت. (1400). کاربردهای فراصوت در صنایع غذایی با تاکید بر مواد بسته بندی. صوت و ارتعاش، 10(20 )، 121-132. SID. https://sid.ir/paper/964896/fa

    Vancouver: کپی

    تاج الدین بهجت. کاربردهای فراصوت در صنایع غذایی با تاکید بر مواد بسته بندی. صوت و ارتعاش[Internet]. 1400؛10(20 ):121-132. Available from: https://sid.ir/paper/964896/fa

    IEEE: کپی

    بهجت تاج الدین، “کاربردهای فراصوت در صنایع غذایی با تاکید بر مواد بسته بندی،” صوت و ارتعاش، vol. 10، no. 20 ، pp. 121–132، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/964896/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button