مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

95
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

77
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر کیفیت های مختلف پساب بر برخی صفات بیوشیمیایی و مورفولوژی گیاه گوجه فرنگی در شرایط کم آبیاری

صفحات

 صفحه شروع 00 | صفحه پایان 00

چکیده

 به دلیل محدود بودن منابع آب, استفاده از آب های نامتعارف در بخش کشاورزی امری اجتناب ناپذیر است که یک توجه جدی را به استفاده صحیح از آب های نامتعارف مانند آب شور, فاضلاب شهری و صنعتی می طلبد. در این راستا, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کامل تصادفی با 15 تیمار و چهار تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد طی شش ماه بر روی گیاه گوجه فرنگی انجام شد. هدف از انجام این پژوهش مقایسه تاثیر پنج نوع کیفیت آب آبیاری (آب شهری (W), فاضلاب خام (WS), فاضلاب تصفیه شده (TWS), مخلوط 50% آب شهری و 50% فاضلاب خام (W+WS), مخلوط 50% آب شهری و 50% فاضلاب تصفیه شده (W+TWS)) به عنوان عامل اصلی و سه سطح آبیاری (40%, 70% و 100% نیاز آبی گیاه) به عنوان عامل فرعی بر برخی صفات بیوشیمیایی و مورفولوژی گیاه بوده است. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که اثر کم آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه تفاوت معنی دار داشته است به طوری که افزایش آبیاری باعث افزایش تعداد برگ, سطح برگ, کلروفیل a, کلروفیل b, کاروتنویید و پرولین گردیده است. همچنین نتایج نشان داد که اثر کیفیت آب آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی دارای اختلاف معنی دار است اما بر میزان پرولین برگ تاثیری نداشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بوش، محمدعلی، بانژاد، حسین، گلدانی، مرتضی، و متانت، معصومه. (1400). بررسی تاثیر کیفیت های مختلف پساب بر برخی صفات بیوشیمیایی و مورفولوژی گیاه گوجه فرنگی در شرایط کم آبیاری. مجله پژوهش آب ایران، 15(4 (43 پیاپی) )، 00-00. SID. https://sid.ir/paper/967612/fa

    Vancouver: کپی

    بوش محمدعلی، بانژاد حسین، گلدانی مرتضی، متانت معصومه. بررسی تاثیر کیفیت های مختلف پساب بر برخی صفات بیوشیمیایی و مورفولوژی گیاه گوجه فرنگی در شرایط کم آبیاری. مجله پژوهش آب ایران[Internet]. 1400؛15(4 (43 پیاپی) ):00-00. Available from: https://sid.ir/paper/967612/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی بوش، حسین بانژاد، مرتضی گلدانی، و معصومه متانت، “بررسی تاثیر کیفیت های مختلف پساب بر برخی صفات بیوشیمیایی و مورفولوژی گیاه گوجه فرنگی در شرایط کم آبیاری،” مجله پژوهش آب ایران، vol. 15، no. 4 (43 پیاپی) ، pp. 00–00، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/967612/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button