Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

114
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

67
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فازی فاکتورهای اثرگذار بر محیط کسب و کار شرکت های غذایی بورسی در شرایط کرونا

صفحات

 صفحه شروع 199 | صفحه پایان 206

چکیده

محیط کسب وکار شرکت ها و به خصوص شرکت های غذایی در شرایط بحرانی فعلی بازار و وجود ویروس کرونا دارای ساختاری پیچیده و مشکل در اندازه گیری شده است. در اقتصاد هر کشوری محیط کسب وکار بسیار مهم است زیرا بر رشد اقتصاد اثرگذار است. هدف اصلی این تحقیق شناسایی عوامل مؤثر بر محیط کسب وکار شرکت های غذایی بورسی می باشد. این تحقیق کاربردی و از نوع توصیفی-توسعه ای(اکتشافی) است که در سال 1400 در شرکت های غذایی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران انجام شد. برای انجام تحقیق در روش دلفی و دلفی فازی 20 نفر از خبرگان انتخاب شدند. در این تحقیق دو سؤال اصلی تنظیم شد. بعد از تکمیل تحقیق و محاسبات ریاضیاتی دلفی فازی هفده عامل مؤثر بر محیط کسب وکار شرکت های غذایی بورسی در شرایط کرونا مشخص شدند. مشتری مداری مجازی مهم ترین عامل بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سوری، رضا. (1400). بررسی فازی فاکتورهای اثرگذار بر محیط کسب و کار شرکت های غذایی بورسی در شرایط کرونا. شباک، 7(2 (پیاپی 59) )، 199-206. SID. https://sid.ir/paper/968579/fa

    Vancouver: کپی

    سوری رضا. بررسی فازی فاکتورهای اثرگذار بر محیط کسب و کار شرکت های غذایی بورسی در شرایط کرونا. شباک[Internet]. 1400؛7(2 (پیاپی 59) ):199-206. Available from: https://sid.ir/paper/968579/fa

    IEEE: کپی

    رضا سوری، “بررسی فازی فاکتورهای اثرگذار بر محیط کسب و کار شرکت های غذایی بورسی در شرایط کرونا،” شباک، vol. 7، no. 2 (پیاپی 59) ، pp. 199–206، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/968579/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا