APA:
کپیطیبی، پژمان، شیوازاد، محمود، قیصری، عباسعلی، طغیانی، مجید، و زمانی، فرشاد. (1387). تاثیر استفاده از سطوح افزایشی گاودانه خام و عمل آوری شده بر عملکرد جوجه های گوشتی
. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(3)، 159-167. SID. https://sid.ir/paper/9748/fa
Vancouver:
کپیطیبی پژمان، شیوازاد محمود، قیصری عباسعلی، طغیانی مجید، زمانی فرشاد. تاثیر استفاده از سطوح افزایشی گاودانه خام و عمل آوری شده بر عملکرد جوجه های گوشتی
. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(3):159-167. Available from: https://sid.ir/paper/9748/fa
IEEE:
کپیپژمان طیبی، محمود شیوازاد، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، و فرشاد زمانی، “تاثیر استفاده از سطوح افزایشی گاودانه خام و عمل آوری شده بر عملکرد جوجه های گوشتی
،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 3، pp. 159–167، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9748/fa