APA:
کپیداوودی، سعید، نوبخت، علی، و داوودی، جابر. (1390). ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 7(تکمیلی (پیاپی 21))، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/152123/fa
Vancouver:
کپیداوودی سعید، نوبخت علی، داوودی جابر. ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1390؛7(تکمیلی (پیاپی 21)):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/152123/fa
IEEE:
کپیسعید داوودی، علی نوبخت، و جابر داوودی، “ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 7، no. تکمیلی (پیاپی 21)، pp. 59–67، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/152123/fa