مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

952
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    داوودی، سعید، نوبخت، علی، و داوودی، جابر. (1390). ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 7(تکمیلی (پیاپی 21))، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/152123/fa

    Vancouver: کپی

    داوودی سعید، نوبخت علی، داوودی جابر. ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1390؛7(تکمیلی (پیاپی 21)):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/152123/fa

    IEEE: کپی

    سعید داوودی، علی نوبخت، و جابر داوودی، “ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 7، no. تکمیلی (پیاپی 21)، pp. 59–67، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/152123/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا