در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
زمان
اسفند
1403
ثبت نام
طرح آنالیز گفتار بیماران مبتلا به کووید 19 به منظور امکان سنجی تشخیص زود هنگام بر اساس نتایج آکوستیکی و هوش مصنوعی با کد اخلاق Ir.namad.1399.56 از موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) و طرح مصوب صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور است. مرکز اطلاعات علمی از ابتدا با این طرح همکاری کرده است و تست آنلاین کرونا را برای افراد به صورت رایگان قرار داده است.
طرح آنالیز گفتار بیماران مبتلا به کووید 19 به منظور امکان سنجی تشخیص زود هنگام بر اساس نتایج آکوستیکی و هوش مصنوعی با همکاری دکتر ماندانا نوربخش و دکتر مارال آسیایی هر دو از دانشگاه الزهرا، دکتر امیر واحدیان از دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اعظم، سید شهاب آتشی از دانشگاه جندی شاپور و دکتر عبدالصمد کرامت فر از مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی انجام شده است. در کارگاهی به معرفی طرح آنالیز گفتار بیماران مبتلا به کووید 19 به منظور امکان سنجی تشخیص زود هنگام بر اساس نتایج آکوستیکی و هوش مصنوعی به همراهی مجری و همکاران طرح پرداخته شد. دکتر عبدالصمد کرامت فر مدیر اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمی به عنوان همکار در این طرح حضور داشت.
در این ویدئوی آموزشی به معرفی هوش مصنوعی در پزشکی پرداخته شده و هوش مصنوعی همان یادگیری ماشین است. در این طرح غربالگری بیماری به دو دسته تقسیم شد افرادی که بیمار هستند و افرادی که بیمار نیستند، اما تکنیک های هوش مصنوعی در پاندمی کووید 19 به چهار منظور به کار رفته اند: Classification ، Prediction ، Diagnosis و Other applications like early warning and alerts.
دانلود کنید
فیلم های مرتبط:
فیلم آموزشی یادگیری ماشین برای علوم پزشکی
فیلم آموزشی مقدماتی پرات (نرم افزار تحلیل گفتار)
محتوای مرتبط
ویدئوی آموزشی
اسفند ماه
آقای مهندس فرشاد ملازینلی (کارشناسی رشته فناوری اطلاعات)
خانم محدثه رفیعی
خانم دکتر مژگان فردید (عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود)
آقای دکتر آل ابراهیم
آقای دکتر عبدالصمد کرامت فر
آقای دکتر محمدعلی مس فروش (عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود)