در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
زمان
اسفند
1403
سرکار خانم محدثه رفیعی
ثبت نام
ابزار مصور سازی سای مگو
سای مگو Scimago پایگاه رتبه بندی مجلات، موسسات و کشورها است. سای مگو Scimago داده های خود را از پایگاه اسکوپوس دریافت می کند و بعد از تجزیه و تحلیل داده ها آن را به صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار می دهد. سای مگو Scimago امکان مقایسه و مشاهده مدارک علمی را در بازه زمانی 1996 تا 2020 فراهم می کند. سای مگو Scimago تمام مدارک علمی را در 27 حوزه موضوعی اصلی و 313 حوزه موضوعی فرعی تقسیم بندی می کند. اخیرا پایگاه رتبه بندی سای مگو Scimago، ابزار جدیدی برای مصور سازی داده ها منتشر کرده است که Scimago Graphica نام دارد . با استفاده از این ابزار می توان نمودارهای متفاوتی رسم کرد.
مصور سازی اطلاعات، امکان مصور سازی داده ها را فراهم می کند. هدف از مصور سازی شناخت الگوهای نهان داده است. مصور سازی داده ها، امکان نمایش ساختار تحقیق در حوزههای مختلف و زیر حوزههای علوم را شفافتر از جداول آماری، به همراه تمام ارتباط ایجاد شده میان واحدهای تحلیل فراهم میکند . برای مصور سازی داده های کتابسنجی، ابزارهای مختلفی مثل Vos viewer , scimat, sci2 و غیره وجود دارد . در ادامه با ابزار مصور سازی سای مگو آشنا می شویم .
ابزار مصور سازی سای مگو Scimago، روشی جدید برای کشف، برقراری ارتباط بصری و درک داده ها است . ابزار مصور سازی سای مگو Scimago، ابزار مصور سازی است که امکان ترسیم داده ها را به صورت زیبا و آسان می دهد. برای اجرای ابزار مصور سازی سای مگو Scimago نیازی به برنامه نویسی نیست. ابزار مصور سازی سای مگو Scimago به صورت رایگان در دسترس است.
دانلود کنید
فیلم های مرتبط با ابزار مصور سازی سای مگو:
فیلم آموزشی پایگاه استنادی اسکوپوس
فیلم آموزشی آشنایی با Scimago
فیلم آموزشی کتابسنجی با VOSviewer
محتوای مرتبط
ویدئوی آموزشی
اسفند ماه
مهندس فرشاد ملازینلی (کارشناسی رشته فناوری اطلاعات)
آقای دکتر عبدالصمد کرامت فر
آقای دکتر علی منتظری (عضو هیات علمی جهاددانشگاهی)
خانم دکتر لادن بیات
آقای دکتر حمیدرضا صادق محمدی (عضو هیات علمی جهاددانشگاهی دانشگاه علم و صنعت)
خانم محدثه رفیعی
آقای دکتر نادر آل ابراهیم
خانم دکتر فاطمه زارعی (استادیار دانشکده علوم پزشکی ، دانشگاه تربیت مدرس)