در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
زمان
اسفند
1403
آقای دکتر علی منتظری (استاد پژوهش پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی)
ثبت نام
* این دوره به صورت فیلم آموزشی می باشد.
*توجه: پیوند بارگیری(لینک دانلود) تا سه روز پس از خرید قابل استفاده می باشد، لذا خواهشمند است ظرف این مدت اقدام به بارگیری (دانلود) محتوای مورد نظر نمایید.
برای جمعآوری دادهها و اطلاعات لازم در حوزه سلامت نیاز به توسعه و طراحی ابزارهای مناسبی برای شناخت بیشتر، کامل و همه جانبه ابعاد مختلف سلامت وجود دارد. اندازه گیری دقیق حقایق و وضعیت موجود اولین گام در مسیر ارتقا و بهبود است. پرسشنامههای سنجش سلامت ابزارهای مناسبی برای سنجش و در نهایت ارتقا سلامت در ابعاد گوناگون هستند. آشنایی محققان و متخصصان این حوزه با مبانی و روشهای طراحی و استانداردسازی ابزارها، نقش مهمی در ارائه ابزارهای مناسب و به روز در مطالعات حوزه سلامت دارد. در نظریه آزمون کلاسیک، ویژگیهای متعددی برای روانسنجی ابزارها مطرح شده است، ولی سه ویژگی کلیدی این نظریه شامل پایایی (Reliability)، روایی (Validity) و پاسخگویی (Responsiveness) هستند.
کارگاه مجازی " آشنایی با مفاهیم و اصول روانسنجی ابزارهای سنجش سلامت" توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی (مرکز تحقیقات سنجش سلامت) در روز 26 مهر ماه سال 1400 برگزار شده است.
محتوای مرتبط
ویدئوی آموزشی
اسفند ماه
آقای دکتر محمدعلی مس فروش (عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود)
آقای دکتر محمدجواد شایگان فرد (دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ)
کارگاه
روز: جمعه 10 اسفند 1403 ساعت:9 الی 13
آقای دکتر سیدمجتبی شفاعی
خانم دکتر پروانه روستایی
خانم دکتر فاطمه زارعی (استادیار دانشکده علوم پزشکی ، دانشگاه تربیت مدرس)
آقای دکتر ایوب سخائی (مدرس دانشگاه علامه طباطبائی تهران)
آقای دکتر عبدالصمد کرامت فر
روز: پنجشنبه 2 اسفند 1403 ساعت:9 الی 12
خانم محدثه رفیعی
آقای دکتر آل ابراهیم