در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
زمان
اسفند
1403
آقای دکتر علی بخت همت (دکترای کامپیوتر، مهندسی نرم افزار)
ثبت نام
(این نشست در تاریخ 1400/06/30 برگزار شده است)
اگر تابهحال نام هوش مصنوعی به گوش شما خورده و آشنایی کامل با این فناوری ندارید، باید بدانید که قرار است در آینده این فناوری بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. هرچند که فناوری هوش مصنوعی در حال حاضر هم بدون اینکه بدانیم در بخش وسیعی از زندگی انسانها در حال ارائه خدمات است؛ از احراز هویتهای الکترونیکی تا دستیارهای صوتی در گوشیهای موبایل و اپلیکیشنهای ناوبری و غیره. موارد استفاده از فناوری هوش مصنوعی به زودی برای همه افراد مشخص خواهد شد و طبیعتا فرصتهای شغلی بسیاری در ارتباط با این فناوری و البته برای افرادی که آشنایی مناسبی با آن داشته باشند، موجود خواهد بود. هوش مصنوعی میتواند به طور موثر و با دقتی مثالزدنی بیماریها را تشخیص دهد، بهترین راههای درمانی ممکن را ارائه دهد و باید بدانید که همه اینها تنها با یک لمس و یا یک کلیک ساده امکانپذیر است. همه این موارد در نهایت به معنای تشخیص سریعتر، درمانی بهتر و کاهش هزینههای جاری مربوط به صنعت مراقبتهای بهداشتی است.
هوش مصنوعی در موارد زیر میتواند به طور فزایندهای مورد استفاده قرار گیرد:
یکی از بزرگترین مزایای هوش مصنوعی این است که به افراد کمک میکند همواره سلامتی خود را حفظ کنند و به پزشک احتیاج نداشته باشند یا نیاز به پزشکان را به حداقل برسانند. استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیا میتواند در این زمینه به افراد کمکهای بسیاری کند. برنامهها افراد را به رفتار سالمتری تشویق میکنند که به مدیریت یک سبک زندگی سالم و پیشگیرانه ختم خواهد شد. این مسئله باعث میشود تا کاربران بتوانند سلامت و رفاه خود را کنترل کنند.
جهت مشاهده فایل ویدئو این نشست کلیک نمایید.
محتوای مرتبط
ویدئوی آموزشی
اسفند ماه
آقای دکتر عبدالصمد کرامت فر
خانم دکتر پروانه روستایی
آقای مهندس صالح رضایی وحدتی
خانم محدثه رفیعی
آقای دکتر عیسی محمدی، آقای دکتر فضل اله احمدی
خانم دکتر الهه وحیدی
آقای دکتر آل ابراهیم
آقای دکتر محمدجواد شایگان فرد (دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ)