در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
زمان
اسفند
1405
آقای دکتر غلامرضا قجاوند (دکترای مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی)
ثبت نام
(این نشست در تاریخ 1400/08/18 برگزار شده است)
اکثر مهارتهای لازم برای زندگی و مشاغل آینده، ریشه های فرهنگی – اجتماعی دارند . افزایش رباتها ، هوش مصنوعی و ... جایگزینی بیشتر آنها به جای نیروی انسانی باعث ایجاد اوقات فراغت بیشتر برای انسان خواهد شد. که فرهنگ و هنر نقش اساسی در پرکردن آن خواهند داشت.
یکی از نگرانیهای دائمی بشر از زمان انقلاب صنعتی به بعد این بوده است با این تصور که فناوری، مشاغل را از بین می برد. فناوری هم موجب از بین رفتن مشاغل می شود و هم مشاغلی را به وجود می آورد، اما معمولا اثر خالص آن، در جهت افزایش میزان اشتغال است. فناوری از طریق افزایش میزان بهره وری، موجب افزایش میزان درآمدها و متعاقب آن افزایش سطح تقاضا در اقتصاد می شود.
مواردی که در نشست نیروی کار، فرهنگ و مشاغل آینده بیان می شود:
آموزش همراه با سرگرمی و فناوری های نرم آموزشی بازاریابی فرهنگی، اهمیت بیشتری خواهد یافت تغییر شکلی و محتوایی سازمانها و تغییر فرهنگ سازمانی نقش فرهنگ در مدیریت تحول (پذیرش تغییرات به ویژه تغییر نگرش ها) صنایع نرم، صنایع خلاق و صنایع فرهنگی، پیشران اقتصادی آینده واژه هایی مانند فناوری های نرم، اقتصاد نرم، اقتصاد خلاق، شهر خلاق، اشتغال خلاق، بنگاههای خلاق، خانواده خلاق، اقتصاد فرهنگ و .... را خیلی بیشتر خواهیم شنید.
جهت مشاهده فایل ویدئو این نشست کلیک نمایید.
محتوای مرتبط
ویدئوی آموزشی
اسفند ماه
آقای دکتر آل ابراهیم
آقای دکتر محمدرضا اربابی (رییس انجمن صنفی مترجمان)
آقای دکتر عبدالصمد کرامت فر
خانم دکتر الهه وحیدی
کارگاه
اردیبهشت ماه
1404
روز: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 ساعت:18 الی 20
آقای دکتر سیدمجتبی شفاعی
خانم دکتر راحیل گلفام
آقای دکتر علی اصغر حائری مهریزی (عضو هیات علمی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی)
آقای دکتر محمدعلی مس فروش (عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود)
آقای دکتر عیسی محمدی، آقای دکتر فضل اله احمدی