در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
زمان
اسفند
1403
آقای دکتر نادر آل ابراهیم
ثبت نام
*توجه: پیوند بارگیری (لینک دانلود) تا سه روز پس از خرید قابل استفاده می باشد، لذا خواهشمند است ظرف این مدت اقدام به بارگیری (دانلود) محتوای مورد نمایید.
استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی، به عنوان یکی از تکنولوژیهای پیشرفته در حوزه تحقیقات، در سالهای اخیر رواج یافته است. چت بات ها یا رباتهای گفتگو، به عنوان یکی از ابزارهای هوش مصنوعی، برای ارتباط با کاربران و جستجوی اطلاعات مورد استفاده قرار میگیرند. ChatGPT یکی از این چت بات ها است که بر اساس مدل زبانی GPT-3.5 تولید شده و قابلیت پاسخ دهی به سوالات گوناگون کاربران را داراست. استفاده از ChatGPT در فرآیند تحقیق، به عنوان یک ابزار پشتیبان، میتواند بسیار موثر باشد. با استفاده از این چت بات، میتوانید سوالات خود را از یک مدل زبانی پیشرفته مطرح کرده و پاسخ دقیقی دریافت کنید. همچنین، میتوانید با استفاده از ChatGPT، به سرعت به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید. در نتیجه، استفاده از این ابزار در فرآیند تحقیق، صرفه جویی در زمان و هزینه، افزایش دقت و کیفیت پاسخ ها و جستجوها، و امکان مطرح کردن سوالات پیچیده و فنی را فراهم می کند. در این آموزش با یک مثال عملی کاربرد چت جی پی تی ChatGpT در پروسه تحقیق را تشریح خواهم کرد.
• چت جی پی تی (Generative Pre-trained Transformer) یک ابزار هوش مصنوعی است که توسط شرکت OpenAI توسعه داده شده است.
• این ابزار بر پایه معماری GPT-3.5 ساخته شده است و به کاربران امکان می دهد تا با یک ربات چت کنند و به سؤالات خود پاسخ دقیق و مناسب دریافت کنند.
• ChatGPT با استفاده از الگوریتم های یادگیری عمیق و پردازش زبان طبیعی قادر به پاسخ به سؤالات پیچیده و متنوع مانند سؤالات فنی، علمی و تخصصی است.
• این ابزار هوش مصنوعی قابل استفاده برای محققان، دانشجویان، نویسندگان و همه کسانی است که به دنبال دسترسی سریع و صرفهجویی در زمان و افزایش دقت و کیفیت پاسخهای خود هستند.
• به طور کلی، استفاده از ChatGPT می تواند به افزایش سرعت و کیفیت فرآیند تحقیقات کمک کند.
معرفی مدرس و چت جی پی تی Chat Generative Pre-trained Transformer (ChatGPT)
باز کردن اکانت در ChatGPT
مثال عملی کاربردهای ChatGPT بخش اول مثال عمومی
مثال عملی کاربردهای ChatGPT بخش دوم مثال علمی
ملاحظات اخلاق علمی در استفاده از چت جی پی تی
معرفی سایر ابزاهای پژوهشی
فیلم آموزشی مباحث پیشرفته یادگیری عمیق؛ Transformer
محتوای مرتبط
ویدئوی آموزشی
اسفند ماه
خانم محدثه رفیعی
آقای دکتر عبدالصمد کرامت فر
آقای محمد سرگلی
آقای دکتر محمدجواد شایگان فرد
آقای دکتر محمدعلی مس فروش (عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود)
خانم دکتر فاطمه زارعی (استادیار دانشکده علوم پزشکی ، دانشگاه تربیت مدرس)
آقای مهندس فرشاد ملازینلی (کارشناسی رشته فناوری اطلاعات)