استفاده از شبکه علمی پابلونز (Publons) جهت افزایش رویت پذیری و ضریب تاثیر تحقیقات
*این دوره بصورت ویژه در استدیو ضبط شده است*
*توجه: پیوند بارگیری (لینک دانلود) تا سه روز پس از خرید قابل استفاده می باشد، لذا خواهشمند است ظرف این مدت اقدام به بارگیری (دانلود) محتوای مورد نمایید.
شبکه علمی پابلونز یکی از مهمترین شبکههای علمی میباشد که نقش مهمی در افزایش رویت پذیری دارد. در شبکه علمی پابلونز علاوه بر ثبت انواع پژوهشهای علمی، امکان ثبت داوریها و ویراستاریهای انجام شده توسط محقق وجود دارد و در این شبکه محقق میتواند انواع مهارتهای علمی خود را به نمایش بگذارد. بعلاوه در این شبکه محقق میتواند خود را به عنوان داور برای مجامع علمی بینالمللی معرفی کند. این شبکه بهترین روش برای پیدا کردن برترین داوران بین المللی برای مقالات و مجلات میباشد. در این آموزش سعی داریم تا شما را با یکی دیگر از مهمترین شبکههای علمی که نقش بسزایی در افزایش رویت پذیری و استناد به مقالات دارد آشنا کنیم.
سرفصلهای استفاده از شبکه علمی پابلونز (Publons) جهت افزایش رویت پذیری و ضریب تاثیر تحقیقات:
1.1 معرفی شبکه پابلونز
1.2 اهمیت ثبت نام در شبکه پابلونز
1.3 ایجاد پروفایل شخصی در پابلونز
1.4 تکمیل پروفایل در پابلونز
1.5 آشنایی با ثبت انتشارات در پابلونز
1.6 ثبت داوری و پیدا کردن داور در پابلونز
جهت مشاهده و دانلود فیلم کلیک نمایید.
پیش نیاز فیلم آموزشی استفاده از شبکه علمی پابلونز (Publons) جهت افزایش رویت پذیری و ضریب تاثیر تحقیقات:
این آموزش به پیش نیاز ندارد اما داشتن حداقل یک مقاله در ژورنالهای معتبر ایندکس شده در اسکوپوس (SCOPUS) یا وب آف ساینس (معروف به آی اس آی) (Web of Science) می تواند باعث بهره برداری بیشتر شرکت کنندگان شود. ضمنا پیشنهاد میگردد فیلم آموزشی افزایش رویت پذیری و ضریب تاثیر تحقیقات آقای دکتر آل ابراهیم را قبلا مشاهده کرده باشید.
فیلم آموزشی استفاده از شبکه علمی پابلونز (Publons) جهت افزایش رویت پذیری و ضریب تاثیر تحقیقات ویژه چه کسانی است؟
دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی، اساتید و پژوهشگرانی که تمایل دارند تا کارهای تحقیقاتی خود را جهت بیشتر دیده شدن و افزایش استناد دهی در معرض دید سایر پژوهشگران در سطح جهان قرار دهند، مخاطبین اصلی این دوره میباشند. بویژه محققانی که در ابتدای راه تحقیق هستند و میخواهند برای جامعه علمی جهان شناخته شوند.
درباره مدرس:
دکتر اعظم علی اصغری دانش آموخته دکتری میکروبیولوژی و مدرس دورههای رویت پذیری میباشد. ایشان اکنون به عنوان استاد مدعو و مسئول انجام تست های ضد میکروبی در گروه میکروبیولوژی دانشگاه الزهرا مشغول به فعالیت است و در حوزه افزایش رویت پذیری با این دانشگاه همکاری داشته است. دکتر علی اصغری تاکنون بیش از بیست مقاله در نشریات و کنفرانسهای ملی و بین المللی ارائه کرده است. وی تا کنون چندین کارگاه آموزشی در حوزه افزایش رویت پذیری و اثر گذاری تحقیقات، برگزار نموده است.
فیلم های مرتبط استفاده از شبکه علمی پابلونز (Publons) جهت افزایش رویت پذیری و ضریب تاثیر تحقیقات:
دوره کامل افزایش رویت پذیری و ضریب تاثیر تحقیقات
فیلم آموزشی افزایش رویت پذیری و ضریب تاثیر تحقیقات