مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

303
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

اثرات مصرف زیاد چربیها روی لیپیدهای سرمی و شاخصهای گرفتگی عروق در جوجه های گوشتی بعنوان مدل حیوانی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 مقدمه: جوجه های گوشتی از نظر کمیت و کیفیت لیپیدهای سرمی و محل اصلی سنتز اسیدهای چرب (کبد) با انسان دارای وجه مشترک می باشند. بنابراین می توانند بعنوان مدل حیوانی برای تحقیقات انسانی مطرح شوند. روشها: به منظور بررسی اثرات افزایش نسبت انرژی به پروتئین و سایر مواد مغذی جیره روی لیپیدهای سرمی و شاخصهای گرفتگی عروق در جوجه های گوشتی، 3 نوع چربی در دو سطح 4 و 8 درصد، به جیره پایه ای که قبلا بر اساس توصیه های انجمن تحقیقات ملی (NRC) بالانس شده بود، افزوده شدند و هفت نوع جیره مختلف غیر هم انرژی و غیر هم پروتئین به صورت مصرف آزاد در اختیار پرنده ها قرار گرفتند. در سنین 35 و 49 روزگی نمونه های خون از ورید بال جمع آوری شد و سپس سرمها بوسیله دستگاه اتوآنالیزور (آلسیون 300) آنالیز شدند. نتایج: از نظر غلظت لیپیدهای سرمی شامل کلسترول تام، تری گلیسریدها، LDL، HDL و VLDL و شاخصهای گرفتگی عروق شامل LDL/HDL و T-CHOL/HDL بین ترکیبات تیماری تفاوت معنی داری وجود نداشت. غلظت سرمی LDL و شاخص LDL/HDL از 35 تا 49 روزگی افزایش معنی داری نشان دادند (p<0.01). در حالیکه غلظت کلسترول سرم در همان فاصله زمانی کاهش یافت (p<0.05). با افزایش سطح چربی جیره از 4 به 8 درصد کلسترول تام سرم افزایش معنی دار نشان داد (p<0.05). نتیجه گیری: جوجه های گوشتی احتمالا به سبب داشتن برخی سیستمهای ایجاد کننده مقاومت فیزیولوژیکی مانند جبران اضافی (تنظیم کاهشی آنزیم لیپوپروتئین لیپاز) حیوانات مقاومی در برابر مضرات استفاده از جیره های حاوی مقادیر زیاد چربی می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وحدت پور، توحید، تشفام، مسعود، و قیاسی، جمشید. (1386). اثرات مصرف زیاد چربیها روی لیپیدهای سرمی و شاخصهای گرفتگی عروق در جوجه های گوشتی بعنوان مدل حیوانی. کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران. SID. https://sid.ir/paper/807614/fa

    Vancouver: کپی

    وحدت پور توحید، تشفام مسعود، قیاسی جمشید. اثرات مصرف زیاد چربیها روی لیپیدهای سرمی و شاخصهای گرفتگی عروق در جوجه های گوشتی بعنوان مدل حیوانی. 1386. Available from: https://sid.ir/paper/807614/fa

    IEEE: کپی

    توحید وحدت پور، مسعود تشفام، و جمشید قیاسی، “اثرات مصرف زیاد چربیها روی لیپیدهای سرمی و شاخصهای گرفتگی عروق در جوجه های گوشتی بعنوان مدل حیوانی،” presented at the کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران. 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/807614/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button