2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IN VITRO COMPARISON OF PROBIOTIC PROPERTIES OF LACTOBACILLUS CASEI ZHANG, A POTENTIAL NEW PROBIOTIC, WITH SELECTED PROBIOTIC STRAINS
GUO Z. | WANG J.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (LWT)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 219
EFFECTS OF MILK SUPPLEMENTATION WITH SKIM MILK POWDER, WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND SODIUM CASEINATE ON ACIDIFICATION KINETICS, RHEOLOGICAL PROPERTIES AND STRUCTURE OF NONFAT STIRRED YOGURT
DAMIN M.R. | ALCANTARA M.R. | NUNES A.P.
بازدید 120