آنزیم لاکتوپراکسیداز در غدد پستانداران مختلف و ترشحات آنها وجود دارد. سیستم لاکتوپراکسیداز یک سیستم ضدمیکروبی طبیعی در شیر می باشد که شامل آنزیم لاکتوپراکسیداز - پراکسید هیدروژن و تیوسیانات می باشد که این سیستم اکسایش تیوسیانات توسط پراکسید هیدروژن به عامل آنتی باکتریال هیپوتیوسیانات که باعث مهار رشد باکتری ها می شود، را کاتالیز می نماید. در این بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر استخراج شد و چربی لاکتوپراکسیداز شیر شتر با استفاده از سانتریفیوژ یخچالدار (4oC در دور 2500 rpm) بر طرف شد. استخراج آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر با استفاده روش های کروماتوگرافی تعویض یونی با سفادکسCM C-50 و کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون سفادکس G100 انجام گردید و فعالیت آنزیم لاکتوپراکسیداز توسط تترامتیل بنزیدین اندازه گیری شد و برای تعیین وزن مولکولی از روش SDS PAGE استفاده گردید. ضریب ثابت میکائیلیس برای این آنزیم برابر با 0.268 mM و Vmax برابر با 14.9x10-5, mMol/ml min بدست آمده است. سیستم کامل شامل آنزیم لاکتوپراکسیداز - پراکسیدهیدروژن و تیوسیانات می باشد که اثر ضدباکتریایی این سیستم بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بررسی شد. برای این منظور انکوباسیون باکتری ها تحت شرایط سیستم کامل به مدت 360 دقیقه انجام گردید. نتایج نشان داد که اثر ضدباکتریایی سیستم کامل بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس برابر با 70% می باشد و این نتیجه در مقایسه با شاهد دارای اختلافی معنی دار می باشد.