مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

730
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آنتی باکتریال آن بر علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 24

چکیده

 آنزیم لاکتوپراکسیداز در غدد پستانداران مختلف و ترشحات آنها وجود دارد. سیستم لاکتوپراکسیداز یک سیستم ضدمیکروبی طبیعی در شیر می باشد که شامل آنزیم لاکتوپراکسیداز - پراکسید هیدروژن و تیوسیانات می باشد که این سیستم اکسایش تیوسیانات توسط پراکسید هیدروژن به عامل آنتی باکتریال هیپوتیوسیانات که باعث مهار رشد باکتری ها می شود, را کاتالیز می نماید. در این بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر استخراج شد و چربی لاکتوپراکسیداز شیر شتر با استفاده از سانتریفیوژ یخچالدار (4oC در دور 2500 rpm) بر طرف شد. استخراج آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر با استفاده روش های کروماتوگرافی تعویض یونی با سفادکسCM C-50  و کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون سفادکس G100 انجام گردید و فعالیت آنزیم لاکتوپراکسیداز توسط تترامتیل بنزیدین اندازه گیری شد و برای تعیین وزن مولکولی از روش SDS PAGE استفاده گردید. ضریب ثابت میکائیلیس برای این آنزیم برابر با 0.268 mM و Vmax برابر با 14.9x10-5, mMol/ml min بدست آمده است. سیستم کامل شامل آنزیم لاکتوپراکسیداز - پراکسیدهیدروژن و تیوسیانات می باشد که اثر ضدباکتریایی این سیستم بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بررسی شد. برای این منظور انکوباسیون باکتری ها تحت شرایط سیستم کامل به مدت 360 دقیقه انجام گردید. نتایج نشان داد که اثر ضدباکتریایی سیستم کامل بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس برابر با 70% می باشد و این نتیجه در مقایسه با شاهد دارای اختلافی معنی دار می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بلوری مقدم، مهرین، بهمن پور، سمیه، زیبایی، سعید، ایزدی، مریم، و لعل علیزاده، سمانه. (1390). جداسازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آنتی باکتریال آن بر علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 7(2 (پیاپی 23))، 17-24. SID. https://sid.ir/paper/152211/fa

    Vancouver: کپی

    بلوری مقدم مهرین، بهمن پور سمیه، زیبایی سعید، ایزدی مریم، لعل علیزاده سمانه. جداسازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آنتی باکتریال آن بر علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1390؛7(2 (پیاپی 23)):17-24. Available from: https://sid.ir/paper/152211/fa

    IEEE: کپی

    مهرین بلوری مقدم، سمیه بهمن پور، سعید زیبایی، مریم ایزدی، و سمانه لعل علیزاده، “جداسازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آنتی باکتریال آن بر علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 7، no. 2 (پیاپی 23)، pp. 17–24، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/152211/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button