این پژوهش به منظور حفظ کیفیت ماهی کیلکا در سردخانه انجام شد. هدف از این پژوهش بررسی امکان استفاده از فیلم خوراکی برای بسته بندی ماهی کیلکای سر زده شکم خالی و ارزیابی کیفی آن از نظر ارزش غذایی، باکتریابی، شیمیایی و حسی بود. 3 تیمار و 3 تکرار انجام شد. برای پوشش کردن ماهی از غلظت 6 درصد پروتئین آب پنیر استفاده شد. از کیلکای بدون پوشش به عنوان نمونه شاهد استفاده شد. نمونه ها به مدت 6 ماه در سردخانه 18- درجه سلسیوس نگهداری شدند. شمارش کلی باکتری ها و باکتری Staphylococcus در نمونه های پوشش دار زمان شروع (2.96 و (logCFU/g 1.56 در مقایسه با سایر نمونه ها کاهش و در زمان 2 ساعت (3.10 و logCFU/g 1.82) در مقایسه با سایر نمونه ها افزایش داشتند. آلودگی به باکتری های Colifrm، Escherichia coli و Pseudomonas در نمونه ها مشاهده نشد. رطوبت در نمونه های پوشش دار زمان شروع در مقایسه با زمان 4 ساعت (70.14 و 72.73 درصد) کاهش داشت. در این نمونه ها در مقایسه با زمان 4 ساعت مقادیر پراکسید، اسید چرب آراد، تیوباربیتوریک اسید، TVN و 2.13) pH و meq/kgoil 1.70، 3.75 و 2.44 g/100، 0.02 و mg/kg tissue 0.01، 16.9 و 12.48 mg/100meat، 6.37و 6.20) افزایش نشان داد. پروتئین، چربی و خاکستر در نمونه های پوشش دار زمان 4 ساعت (19.25، 4.83 و 2.97 درصد) در مقایسه با سایر نمونه ها افزایش داشت. در فاکتورهای یاکتریایی و شیمیایی در این نمونه ها تفاوت معنی دار آماری وجود داشت (0.05>P). آزمایش های حسی به روش رتبه بندی انجام شد. در شاخص پذیرش کلی در بین تیمارهای پوشش دار و شاهد تفاوت معنی دار آماری وجود داشت (0.05>P). نمونه های پوشش دار تا پایان مدت زمان ماندگاری در سردخانه از کیفیت خوبی برخوردار بودند، اما براساس آنالیز حسی، نمونه شاهد پس از 3 ماه کیفیت خود را از دست داد.