گل فشان گمیشان در 7 کیلومتری شهرستان گمیشان واقع شده است. نمونه برداری جهت انجام آزمایش در مرداد ماه سال 1392 از این گل فشان انجام گرفت. دمای گل در زمان نمونه برداری 1± 38 درجه سانتی گراد و pH 1± 8 بود. میزان شوری 34 گرم بر لیتر اندازه گیری شد. یون های سدیم و کلر بیشترین میزان و آهن کمترین میزان یون ها را در ترکیب گل به خود اختصاص داده بودند. از محیط کشت مناسب جهت جداسازی باکتری های نمک دوست نسبی و تحمل کننده نمک استفاده شد. تعداد سلول های به دست آمده درروش شمارش کلنی حدود 106× 3-1 سلول در هر میلی لیتر بود. 122 سویه خالص سازی شدند و از میان این تعداد، 42 سویه بر اساس صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی اولیه انتخاب و با تکثیر و تعیین ترادف ژن S rRNA16 شناسایی شدند. جنس های Halomonas (20 درصد)، Arthrobacter (5 درصد)، Kocuria (5 درصد)، Thalassobacillus (5 درصد)، Marinobacter (20 درصد)، Paracoccus (5 درصد)، Roseovarius (5 درصد)، Jeotgalicoccus (5 درصد)، Bacillus (15 درصد)، Staphylococcus (15 درصد) جدا شدند. آنزیم های اکسیداز و کاتالاز در همه سویه ها بررسی شدند. 4/98 درصد سویه ها کاتالاز مثبت و 7/69 درصد اکسیداز مثبت بودند.