Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
عنوان: 
نویسندگان: 

نشریه: 

JOURNAL OF HERBAL DRUGS

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    5332
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 5332

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
عنوان: 
نویسندگان: 

نشریه: 

JOURNAL OF HERBAL DRUGS

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    4114
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 4114

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 12
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    62-59
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    452
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: سیگناد گوگال یکی از داروهای گیاهی است که در طب آیورودا هند کاربرد فراوانی دارد. در تحقیق حاضر اثر عصاره آبی سیگناد گوگال بر بازدارندگی آلفا آمیلاز و خاصیت آنتی اکسیدانی آن مورد بررسی قرار گرفت.روش تحقیق: به منظور بررسی اثر آنتی اکسیدانی، از روش قدرت احیاکنندگی FRAP و برای تعیین فعالیت بازدارندگی آلفا آمیلاز از روش دنیترو - سالیسیلیک اسید استفاده شد.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که سیگناد گوگال دارای پتانسیل بازدارندگی آلفا - آمیلاز و آنتی اکسیدان به روش FRAP با IC50 معادل 84 میکروگرم در میلی لیتر می باشد.توصیه کاربردی/ صنعتی: نتایج تحقیق حاضر بیانگر آن است که سیگناد گوگال ترکیبی از چند گیاه دارویی Ricinus communis ,Emblica officinalis ,Terminalia belerica ,Terminalia chebula ,Commiphora mukul قابلیت بسیار مناسبی آنتی اکسیدانی و بازدارندگی آلفا - آمیلاز را دارد. اصل مقاله بصورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.لطفا برای مشاهده متن کامل انگلیسی اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 452

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

JOURNAL OF HERBAL DRUGS

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2013
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    59-62
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    370
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

Background & Aim: Singhnad Guggulu is a traditional Ayurvedic formula for detoxifying and rejuvenating the joints. The present study was to investigate the a-amylase inhibition and antioxidant activities of aqueous extract of Singhnad Guggul (AESG).Experimental: a-Amylase inhibition assay by dinitro-salicylic acid method and antioxidant activity by ferric chelating and ferrous reducing assay.Results: AESG indicated that potent a-amylase inhibition activity (IC50=84.00 mg/ml). AESG also showed ferric chelating and ferrous reducing activities.Recommended applications/industries: Our studies showed that Singhnad Guggulu possess alpha- amylase and antioxidant properties.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 370

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    63-68
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1323
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: توت فرنگی (Fragaria vesca L.) گیاهی از خانواده گل سرخ (Rosaceae) است که خواص پزشکی دارد. از جمله می توان به خواص آنتی اکسیدانی آن اشاره کرد. پژوهش کنونی با هدف بررسی خواص آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی است.روش تحقیق: به منظور بررسی اثر آنتی اکسیدانی، عصاره های میوه در دو مرحله تکوینی از رشد (رسیده و نارس) تهیه شد. به علاوه از 4 حلال مختلف استفاده شد که شامل اتانول %80، متانول %80، استون و آب مقطر بودند. در مجموع 8 عصاره گیاهی مختلف تهیه شد و خواص آنها با هم مقایسه شد. برای بررسی اثر آنتی اکسیدانی، از روش تعیین قدرت احیا کنندگی و فری سیانید پتاسیم استفاده شد.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که میوه توت فرنگی در هر دو مرحله خواص آنتی اکسیدانی دارد ولی خواص آنتی اکسیدانی در میوه رسیده نسبت به میوه نارس بیشتر بود که به واسطه وجود ترکیبات فنولی و میزان رنگیزه های بالاتر در آن می باشد.توصیه کاربردی/ صنعتی: نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که خواص آنتی اکسیدانی میوه رسیده از نارس بیشتر می باشد. اصل مقاله بصورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.لطفا برای مشاهده متن کامل انگلیسی اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1323

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    69-74
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1499
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: اسفرزه (Plantago psyllium) گیاهی است که به صورت بومی در پهنه وسیعی در هند، ایران و پنجاب می روید. صمغ اسفرزه به دلیل ایجاد خواص رئولوژیک مطلوب در گستره وسیعی از مواد غذایی کاربرد دارد.روش تحقیق: در این تحقیق اجزای مختلف صمغ اسفرزه به روش آبی و قلیایی استخراج شده و خواص رئولوژیک این اجزا در دماهای 30، 60 و 80 درجه سانتیگراد با استفاده از رئومتر بروکفیلد مدل RV DV III مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج و بحث: نتایج حاصل با مدل هرشل بالکلی انطباق داده شد. نتایج نشان داد که این اجزا رفتارهای متفاوتی در فرآیند حرارتی از خود نشان می دهند.توصیه کاربردی/ صنعتی: مطابق با نتایج تحقیق حاضر، بیشترین تغییرات در بخش AEG0.5 موسیلاژ استخراج شده از اسفرزه مشاهده شد. اصل مقاله بصورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.لطفا برای مشاهده متن کامل انگلیسی اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1499

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    75-79
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    5529
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) یکی از مشهورترین و کاربردترین اسانس ها در بین اسانس های گیاهان دارویی و معطر است. هدف از این مطالعه شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس استخراج شده از نعناع فلفلی کشت شده در شرایط آب هوایی اصفهان می باشد.روش تحقیق: اندام های هوایی نعناع فلفلی از مزارع منطقه میمه اصفهان در سال 1391 جمع آوری شد. استخراج اسانس به روش تقطیر با آب و به کمک دستگاه اسانس گیری طرح کلونجر صورت گرفت و میزان اسانس به وسیله دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد تجزیه و شناسایی قرار گرفت.نتایج و بحث: در مجموع 29 ترکیب از اسانس اندام های هوایی نعناع فلفلی حاصل شد. به طور کلی با توجه به نتایج این تحقیق، ترکیبات اصلی شامل کامفن (14%.01)، منتون (%13.89)، منتول (%12.37)، بتا - پینن (%7.62)، پولگون (%6.41)، بتا - کاببن (%4.95)، آلفا - پینن (%4.743)، گاما - ترپینن (%4.08)، کارن (%3.81) و پیپریتون (%3.04) به دست آمد.توصیه کاربردی/ صنعتی: میزان اسانس نعناع فلفلی بر اساس شرایط آب و هوایی از سالی به سال دیگر تغییر می کند. مهمترین ترکیب شناسایی شده در اسانس نعناع فلفلی منطقه میمه ترکیبات مونوترپن هیدروکربنه و اکسیژنه بودند. اصل مقاله بصورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.لطفا برای مشاهده متن کامل انگلیسی اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 5529

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

حاجیون بهناز

نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    81-88
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1045
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: امواج با صدمه به اندام های جنسی منجر به اختلال در میزان هورمون ها می شود. سیر به منظور کاهش عوامل خطرساز در ارتباط با بیماری های مختلف مورد استفاده می باشد. هدف از این پژوهش، بررسی اثر امواج تلفن همراه و مصرف سیر بر هورمون های استروژن، پروژسترون و بررسی بافت تخمدان می باشد.روش تحقیق: 5 گروه موش صحرایی (n= 8) استفاده شد: کنترل، شاهد (در معرض امواج با طول موج 900 مگاهرتز)، گروه دریافت کننده عصاره و گروه های دریافت کننده عصاره و امواج. پس از 30 روز نمونه ها وزن شدند و غلظت هورمون های استروژن، پروژسترون اندازه گیری شد و تغییرات بافتی تخمدان بررسی گردید.نتایج و بحث: میانگین وزن در گروه های مختلف تفاوت معنی داری نشان نداد. اما پروژسترون در گروه II و III نسبت به کنترل افزایش نشان داد. بررسی بافت تخمدان در گروه های مختلف تغییرات چندانی را نشان نداد.توصیه کاربردی/ صنعتی: اگر چه امواج ماکروویو می تواند باعث کاهش وزن در نرها شود اما حضور آلیسین و ویتامین های A و B در سیر می تواند برخی از این وزن از دست رفته را جبران کند، که در مورد ماده ها چنین نیست. علاوه بر این، هر دو مایکروویو و عصاره سیر اثر کمتری بر روی سیستم تولید مثل ماده دارند، که تنها در غلظت پروژسترون سرم منعکس شده است. اصل مقاله بصورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.لطفا برای مشاهده متن کامل انگلیسی اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1045

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    89-93
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    991
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

اصل مقاله بصورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.لطفا برای مشاهده متن کامل انگلیسی اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 991

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    95-101
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    4152
  • دانلود: 

    937
چکیده: 

مقدمه و هدف: در داخل کلروپلاست برگ، رنگدانه های گیرنده تابش خورشید وجود دارند که انرژی را به مرکز واکنش آغاز فتوسنتز انتقال می دهند. مهم ترین این رنگدانه ها کلروفیل ها هستند. هدف از این مطالعه بررسی رنگدانه های فتوسنتزی موجود در گیاه دارویی سماق (Rhus coriaria L.) جمع آوری شده در دو فصل بهار و زمستان بود.روش تحقیق: به منظور این هدف عصاره برگی سماق با کمک استون %80 استخراج شد و در طول موج های 645 نانومتر برای کلروفیل a، 663 نانومتر برای کلروفیل b و 470 نانومتر برای کارتنوئید در سه تکرار (برگ های فوقانی، میانی و تحتانی) به روش اسپتوفتومتری اندازه گیری شدند. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری Statistics ver.8 تجزیه و تحلیل شدند. مقایسه میانگین داده ها توسط آزمون چنددامنه ای دانکن در سطح p<0.05 انجام شد.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری بین مقدار رنگدانه ها در فصول مختلف وجود دارد. مقدار کلروفیلa ، b، کلروفیل کل و کارتنوئید در فصل بهار به طور میانگین به ترتیب برابر با 0.78، 0.24، 1.02 و 3.32 میلی گرم در گرم برگ و در فصل زمستان به ترتیب برابر با 1.55، 0.46، 2.01 و 6.61 به دست آمد. میزان رنگدانه کارتنوئید در گیاه سماق بیشتر از میزان هر کدام از کلروفیل ها بود و به طور کلی میزان رنگدانه ها در اوایل فصل زمستان بیشتر بود. هم چنین به طور کلی مقدار کلروفیل a در مجموع در هر دو فصل بیشتر از کلروفیل b بود که این موضوع در گیاهان دیگر هم اثبات شده است.توصیه کاربردی/ صنعتی: کلروفیل، کارتنوئیدها و مشتقات آن ها از رنگیزه های مهمی هستند که نقش آنتی اکسیدانی مهمی در گیاهان دارویی نظیر سماق دارند وجود مقدار زیادی از آن ها در گیاه سماق، پتانسیل استفاده از آن در صنایع غذایی را آشکار می سازد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 4152

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 937 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 10
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    101-107
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    3628
  • دانلود: 

    681
چکیده: 

مقدمه و هدف: استفاده از گیاهان دارویی در قالب طب سنتی برای درمان بیماری ها و مصارف دیگر در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی از دیر باز مورد توجه بوده است. با توجه به خواص درمانی گلپر برفی (Heracleum lasiopetalum Boiss.)، مورد (Myrtus communis L.) و آویشن کرمانی (Thymus carmanicus Jalas) این تحقیق با هدف بررسی عملکرد و ترکیبات شیمیایی اسانس آن ها انجام گرفت.روش تحقیق: اسانس های سرشاخه گلدار آویشن کرمانی جمع آوری شده از ارتفاعات کرمان، برگ های مورد و میوه گلپر برفی (کرسوم) جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری به روش تقطیر با آب استخراج شدند و سپس به روش گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) تجزیه شدند.نتایج و بحث: عملکرد اسانس حاصل از برگ مورد معادل 0.56 میلی لیتر در 100 گرم ماده خشک، آویشن کرمانی با 1.60 میلی لیتر در 100 گرم ماده خشک و گلپر برفی به میزان 0.35 میلی لیتر در 100 گرم ماده خشک بودند. در اسانس برگ مورد ترکیبات مونوترپن های هیدروکربنه و اکسیژنه، در اسانس اندام هوایی آویشن ترکیبات مونوترپن های اکسیژنه (ترکیبات فنلی) و در اسانس میوه گلپر برفی ان آلکان ها عمده ترین ترکیبات شیمیایی شناسایی شده بودند.توصیه کاربردی/ صنعتی: با توجه به وجود ترکیبات مونوترپن به ویژه در اسانس های مورد و آویشن کرمانی توصیه می شود تحقیقات بیشتری در خصوص خواص درمانی و کاربرد آن ها به عنوان مواد طبیعی ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی انجام شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 3628

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 681 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 5
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button