Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
عنوان: 
نویسندگان: 

نشریه: 

JOURNAL OF HERBAL DRUGS

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    2992
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2992

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    1-6
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1337
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: زعفران با نام علمی Crocus sativus L. یک گیاه زراعی است که وارد ترکیه شده است. در سال های کشت این گیاه کاهش یافته است و تنها در تعدادی از روستاها کاشته می شود. در ترکیه سوخ زعفران به صورت تصادفی و سنتی بدون در نظر گرفتن نحوه قرار گرفتن سوخ در خاک کشت و کار می شود. لذا تحقیق حاضر با هدف اثر اندازه سوخ و نحوه قرار گرفتن سوخ در بستر خاک بر عملکرد کلاله و سوخ خا به مرحله اجرا در آمد.روش تحقیق: این مطالعه با چهار سطح اندازه سوخ 6، 7، 8 و 9 سانتی مترو سه سطح روش سوخ گذاری در خاک شامل افقی، عمودی و وارونه در یک آرایش اسپیلت پلات در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی گروه علوم زراعی دانشگاه آنکارا طی سال های 2010 تا 2011 اجرا شد.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که طرز قرار گرفتن سوخ در خاک و اندازه سوخ اثرات معنی داری بر عملکرد کلاله زعفران داشته اند. در حالی که تنها اندازه سوخ بر عملکرد سوخ به دست آمد اثر معنی داری داشت. بیشترین عملکرد کلاله زعفران و عملکرد سوخ از کاشت سوخ به اندازه 9 سانتی متر به دست آمد. هم چنین روش کاشت عمودی سوخ دارای بیشترین عملکرد کلاله مادگی بود.توصیه کاربردی/ صنعتی: با توجه به نتایج به دست آمده جهت کاشت گیاه زعفران توصیه می شود سوخ زعفران با اندازه درشتر و به صورت عمودی کشت شود. اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1337

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    7-14
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1422
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: اسید جاسمونیک به عنوان یکی از تنظیم کننده های رشد بر رشد و نمو، تولید متابولیت های ثانویه و هم جنین واکنش به تنش نقش مهمی دارد. در این پژوهش اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جاسمونیک روی گونه زوفا (Hyssopusofficinalis L.) مورد بررسی قرار گرفت.روش تحقیق: آزمایش به صورت گلدانی در سال زراعی 91-90 با تعداد پنج تیمار و سه تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. تیمارها شامل آب مقطر (شاهد)، آب مقطر و حلال هورمون (استون)، غلظت های مختلف شامل 50، 100 و 200 میکرومول اسید جاسمونیک بودند. اعمال تیمار در مرحله قبل از گلدهی به صورت محلول پاشی روی گیاه مورد مطالعه انجام شد. نمونه های اندام هوایی با استفاده از دستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب اسانس گیری گردید. اسانس به دست آمده جهت شناسایی ترکیبات به دستگاه کروماتوگرافی جرمی متصل به طیف سنج جرمی (GC-MS) تزریق شد.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که مهمترین ترکیبات موثره در اسانس اندام هوایی زوفا شامل سیس -3- پینانون (10 تا 39 درصد)، ترانس -3- پینانون (4 تا 28 درصد) و بتا پینن (27 تا 34 درصد) بودند. غلظت های مختلف اسید جاسمونیک بر میزان ترکیبات اصلی زوفا اثرات معنی داری داشتند؛ به طوری که غلظت های مختلف به کار رفته سبب کاهش یا افزایش تعدادی از ترکیبات ثانویه شدند. اختلاف معنی داری بین مقدار ترکیبات ثانویه مهم با کاربرد غلظت 200 میکرومول جاسمونیک اسید در مقایسه با سایر تیمارهای مورد مطالعه مشاهده شد.توصیه کاربردی/ صنعتی: در زراعت متابولیک اگر تولید یک متابولیت یا متابولیت های خاص مورد هدف باشند باید با مدیریت های مهم زراعی و فرآوری آن (روش های خشک کردن، اسانس گیری و غیره) به این هدف مهم یعنی افزایش میزان اسانس در قدم اول و میزان متابولیت (ها) در گام دوم دست یافت. با توجه به نتایج این مطالعه برخی متابولیت های ثانویه به خصوص ترکیبات فنولی مهم در اسانس آویشن دنایی به محلول پاشی اسید جاسمونیک تا حدودی واکنش نشان دادند. اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1422

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    15-22
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    3122
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: هدف از مطالعه حاضر تعیین اثرات بازداندگی دانه های پودر شده محلب سیاه به عنوان یک گیاه دارویی سنتی آفریقا که جهت درمان ناراحتی های تنفسی، آلرژی و سرماخوردگی استفاده می شده است.روش تحقیق: انواع عصاره های دانه محلب سیاه که با روش ها و حلال های مختلف استخراج شدند در شرایط آزمایشگاهی علیه رشد باکتری ها و قارچ ها عامل عفونت های تنفسی مورد بررسی قرار گرفتند.نتایج و بحث: باکتری کلبسلیا پنومانیا حساسیت زیادی به عصاره هیدروالکلی محلب به دست آمده به روش خیساندن یا ماسراسیون به نبست 70 درصد اتانول و 30 درصد آب و عصاره آبی از خود نشان داد. استافیلوکوکوس آرئوس حساسیت متوسطی به عصاره هیدروالکلی محلب به دست آمده به روش خیساندن یا ماسراسیون به نبست 70 درصد اتانول و 30 درصد آب داشت. پزودوموناس آئروژننوزا به تمامی عصاره از خود مقاومت نشان داد. در کل تمامی قارچ ها به عصاره های گیاه مورد بررسی از خود مقاومت نشان دادند. مهمترین ترکیبات فیتوشیمی شناسایی شده در عصاره بذر محلب شامل تری ترپن ها، تانن، فلاونوئید و آنتراکوئینون ها بودند. نتایج آزمایش تا حدودی استفاده سنتی از گیاهان را برای درمان عفونت های تنفسی تایید می کند.توصیه کاربردی/ صنعتی: عصاره های حاصل از دانه محلب سیاه می تواند برای پیشگیری و درمان بیماری های ناشی از عفونت های تنفسی بر اثر دو باکتری کلبسلیا پنومانیا و استافیلوکوکوس آرئوس مفید باشد. اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 3122

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    23-32
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1763
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: سرعت نابودی اطلاعات و دانش استفاده سنتی از گیاهان نبست به سرعت انقراض گیاهان بیشتر است، این تحقیق به هدف ثبت و ذخیره دانش محلی و بازمانده های فرهنگی استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماری ها در شهرستان مبارکه انجام شد.روش تحقیق: تحقیق حاضر با استفاده از پیمایش های صحرایی، اطلاعات افراد بومی، شناسایی، دسته بندی و معرفی این گیاهان صورت گرفته است. گونه های گیاهی پس از جمع آوری، خشک کردن و تهیه هرباریوم آن ها، برای شناسایی به بخش گیاه شناسی مرکز تحقیقات منابع طبیعی استان اصفهان منتقل شدند.نتایج و بحث: در نهایت 200 گونه گیاهی شناسایی شدند، از این تعداد 75 گونه متعلق به 73 جنس و 33 تیره با خاصیت دارویی تشخیص داده شدند. در کل تعداد 75 درصد علفی، 10 درصد درختچه ای و 15 درصد درختی هستند. بیشترین تعداد گونه های دارویی متعلق به تیره نعناعیان Lamiaceae با 9 گونه، تیره ستاره آسا یا کاسنی Asteraceae با 8 گونه، تیره های گلسرخ Rosaceae با 6 گونه و تیره های جعفری Apiaceae، پروانه آسا Papilionaceae و شب بو Brassicaceae با 5 گونه در رتبه های بعدی قرار دارند.توصیه کاربردی/ صنعتی: گیاهان معرفی شده در این تحقیق در طب سنتی برای رفع ناراحتی گوارشی، تسکین اعصاب، ضد سرفه، رفع اسهال، کاهش قند و چربی خون و .. استفاده می شده است. اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1763

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    33-38
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    924
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: آفلاتوکسین مهمترین سم قارچی است که غذا و علوفه را آلوده می کند و طی زنجیره غذایی وارد بدن انسان می شود. این مطالعه به منظور بررسی توانایی دانه گیاه ماریتیغال (Silybum marianum L.) در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسینB1  بر سیستم ایمنی، متغیرهای مربوط به روده، وضعیت ظاهری و میزان تلفات جوجه های گوشتی انجام پذیرفت.روش تحقیق: در این پژوهش تعداد 216 قطعه جوجه گوشتی نر سویه رآس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل 3×3 و با 9 تیمار، 4 تکرار و 6 قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی به مدت 35 روز روی بستر پرورش داده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل آفلاتوکسین در 3 سطح (صفر، 250 و (500ppb و خار مریم در 3 سطح (صفر، 0.5 و1.0  درصد) بودند. تیتر بیمارهای آنفولانزا و نیوکاسل در دو مرحله (25 و 34 روزگی)، متغیرهای مربوط به روده در پایان دوره، وضعیت ظاهری و میزان تلفات جوجه های گوشتی به صورت هفتگی ارزیابی گردیدند.نتایج و بحث: تجزیه آماری داده های مربوط به تیتر بیماری آنفولانزا و نیوکاسل در 34 روزگی بیانگر کاهش معنی دار میزان تیتر این بیماری ها در طیور دریافت کننده جیره های آلوده شده با 500ppb آفلاتوکسین بود(p£0.05) . هم چنین طول ایلئوم و کل روده در پایان دوره آزمایش (35 روزگی)، کاهش معنی داری را در اثر مصرف جیره حاوی 500ppb آفلاتوکسین نشان داد(p£0.05) . جوجه های دریافت کننده تیمار حاوی ppb آفلاتوکسین، دارای بیشترین میزان ژولیدگی پر و بال و رفتار تهاجمی و هم چنین کمترین میزان اندازه جثه در مقایسه با سایر تیمارهای آزمایشی بودند. تلفات ناشی از مصرف سم آفلاتوکسین در بین تیمارهای مختلف آزمایشی معنی دار نبود.توصیه کاربردی/ صنعتی: احتمالا سیلی مارین فیتوزوم های موجود در عصاره حاصل از دانه گیاه ماریتیغال مانع از تلفات، رفتار عصبی و تهاجمی و مقاوم سازی جوجه های گوشتی نسبت به بیماری هایی از قبیل نیوکاسل و آنفولانزای ناشی از مصرف سطوح مختلف آفلاتوکسین می گردد. اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 924

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    39-42
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    3016
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه و هدف: صمغ کتیرا (Tragacanth gum) از جمله صمغ های طبیعی به دست آمده از شیره هفت نوع از گیاهان گونه آستراگالوس تیره لگوم ها می باشد که یک صمغ ویسکوز و تعدیل کننده عطر و طعم بوده و هم چنین مخلوطی از پلی ساکاریدهای محلول در آب می باشد. این صمغ در داروسازی و مواد غذایی به عنوان امولسیفایر، غلیظ کننده، استابیلایزر (پایدار کننده) و بافت دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. کیک اسفنجی به علت راحتی و سهولت استفاده و دسترسی، هم چنین ماندگاری نسبتا خوب، یکی از فرآورده های نانوایی بسیار پرطرفدار می باشد. صمغ کتیرا می تواند خصوصیات بافتی محصولات نانوایی را به جهت طبیعت هیدروکلوئیدی خود بهبود دهد.روش تحقیق: در این مطالعه برای یافتن تاثیر صمغ کتیرا بر خواص بافتی کیک اسفنجی، آزمون تجزیه پروفیل بافت و آزمون برش انجام شد. غلظت های استفاده شده از صمغ کتیرا عبارت از 0.1، 0.2، 0.3، 0.4، 0.6 و 0.8 درصد وزنی بودند.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که استفاده از صمغ کتیرا تا 0.4 درصد باعث ایجاد بافتی نرم در کیک و کاهش علائم بیاتی در آن می شود.توصیه کاربردی/ صنعتی: استفاده از صمغ کتیرا ( 0.4درصد) در محصولات نانوایی، به خصوص کیک اسفنجی، علاوه بر دارا بودن خصوصیات دارویی و تغذیه ای متعدد می تواند خواص بافتی را بهبود داده و عمر ماندگاری این محصولات را افزایش دهد. اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی، در بخش انگلیسی قابل رویت است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 3016

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    43-48
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1004
  • دانلود: 

    619
چکیده: 

مقدمه و هدف: کلیماتیس از گیاهان زینتی و دارویی است که تکثیر و ازدیاد آن از اهمیت زیادی برخوردار است. در این پژوهش اثر تنظیم کننده های رشد بر ریشه زایی و رشد گیاه در شرایط کشت درون شیشه ای بررسی گردید.روش تحقیق: به منظور بررسی ریز ازدیادی کلیماتیس تاثیر هورمون های NAA (نفتالین استیک اسید) در غلظت های (0، 0.4، 0.5 و 0.6 میلی گرم در لیتر) و IBA (ایندول بوتیریک اسید) در غلظت های (0، 0.4، 0.5 و 0.6 میلی گرم در لیتر) با استفاده از کشت ریز نمونه های جانبی و انتهایی در شرایط درون شیشه ای حاوی محیط کشت پایه موراشیگی و اسکوگ (MS) بررسی گردید.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که غلظت های مختلف اکسین بر رشد گیاهچه های درون شیشه معنی دار بود؛ به طوری که بیشترین درصد ریشه زایی و تعداد شاخه در گیاه شاهد مشاهده شده است. نتایج به دست آمده نشان داد که با اضافه نمودن هورمون به محیط کشت، ریشه زایی کاهش یافت. بیشترین کاهش با اضافه نمودن 0.6 میلی گرم در لیتر هورمون NAA به محیط کشت MS مشاهده گردید. هم چنین استفاده از ریز نمونه های جانبی بر تعداد شاخه گیاه تاثیر معنی داری داشت و موجب افزایش تعداد شاخه گیاه گردید.توصیه کاربردی/ صنعتی: نتایج این تحقیق تاثیر مثبت ریز نمونه های جانبی و محیط کشت بدون هورمون را در افزایش ریزازدیادی کلیماتیس نشان داد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1004

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 619 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
نشریه: 

داروهای گیاهی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1392
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    49-57
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    2613
  • دانلود: 

    967
چکیده: 

مقدمه و هدف: عصاره های گیاهی که حاوی ترکیبات طبیعی می باشند به دلیل خواص دارویی، طعم و عطردهندگی و هم چنین به تاخیر انداختن فساد، در صنایع غذایی از اهمیت زیادی برخوردارند و به عنوان چاشنی، طعم دهنده، نگهدارنده و آنتی اکسیدان استفاده گسترده دارند.روش تحقیق: در تحقیق حاضر عصاره شنگ به شیر آماده شده جهت تهیه ماست در غلظت های مختلف 500، 1000 و 1500 قسمت در میلیون قبل از مرحله استارترزنی و بسته بندی اضافه شد و ماست تولید شده در مدت 21 روز و در فاصله های زمانی مشخص مورد ارزیابی فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژی قرارگرفت.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که افزودن عصاره شنگ (Tragopogon graminifolius DC.) روی خواص شیمیایی ماست تاثیرگذار بوده و باعث کنترل افزایش اسیدیته و کنترل کاهش pH ماست می شود و سبب افزایش ماندگاری ماست گردیده و ظرفیت نگهداری آب (WHC) را افزایش و میزان آب اندازی ماست را کاهش می دهد. هم چنین تیمارهای مورد بررسی تاثیر منفی و نامطلوبی بر خصوصیات رئولوژیکی ماست های تولیدی از جمله ویسکوزیته نداشتند.توصیه کاربردی/ صنعتی: با توجه به نتایج به دست آمده افزودن غلظت 1500 قسمت در میلیون عصاره گیاه شنگ مطلوب ترین بازده را از نظر روند تغییرات pH، اسیدیته،WHC ، میزان آب اندازی و ویسکوزیته داشت هم چنین افزودن غلظت 1000 قسمت در میلیون عصاره گیاه شنگ مطلوب ترین بازده را از نظر ارزیابی حسی دارا بود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2613

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 967 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 5
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button