پپتیدهای ضدمیکروبی، مولکول های قدیمی و حفاظت شده هستند که در مکانیسم های دفاعی موجودات زنده مانند باکتری ها، جانوران و گیاهان دیده می شوند. شناسایی و معرفی پپتیدهای ضدمیکروبی جدید، روشی مقرون به صرفه برای مقابله با میکروب های بیماری زا و همچنین بهبود مقاومت گونه های گیاهان زراعی با استفاده از تکنولوژی DNA نوترکیب است. به این منظور یک سازه ژنی حاوی توالی ژن کد کننده پپتید ضدمیکروبی امیگانان (Omiganan) نوتروفیل گاو پس از همسانه سازی به کمک اگروباکتریویوم تومفاشینز به دیسک های برگی توتون انتقال داده شد. با روش PCR حضور ژن کد کننده پپتید ضدمیکروبی در ژنوم گیاهان تراریخت اثبات و تعداد 6 گیاه تراریخت به همراه شاهد انتخاب شدند. پروتئین کل استخراج و از آن برای کنترل رشد برخی باکتری های مهم انسانی مثل، E.coli، Staphylococcus aureus و Bacillus cereus و همچنین برخی باکتری های گیاهی مانند Xanthomonas campestris و Pseudomonas aeruginosa به روش دیسک و تشکیل هاله مهار کننده استفاده شد. نتایج نشان داد که پروتئین کل گیاهان تراریخت در مقایسه با گیاه غیرتراریخت، به طور معنی داری (P<0.05) مانع رشد بیشتر باکتریها شد. تفاوت معنی داری (P<0.05) بین گیاهان تراریخت از نظر میزان تاثیر روی باکتریها مشاهد شد. بر خلاف باکتریهای گرم منفی، حضور پپتید امیگانان تاثیر معنی داری (P<0.05) روی باکترهای گرم مثبت نداشت، اما تاثیر معنی داری (P<0.05) در کنترل رشد پاتوژنهای گیاهی داشت. بنابراین با بیان پپتید امیگانان در گیاه و خالص سازی آن، میتوان با استفاده از فرمولاسیونهای دارویی از آن به عنوان ضد باکتری استفاده کرد. همچنین با بیان این پپتید در گیاهان زراعی، میتوان گیاهان مقاوم به عوامل بیماری زا تولید نمود.