در این پژوهش ترکیبات طبیعی موجود در کبد عروس ماهی (Four finger Threafin) در اسفند ماه سال 1389 از بندرعباس صید شده با استفاده از روش Blight and Dyer به صورت جداگانه استخراج شد.استخراج ترکیبات قطبی (polar) به وسیله متانول و جهت استخراج ترکیبات غیر قطبی (Non Polar) از حلال کلروفرم استفاده شد. پس از تبخیر کامل حلال ها، توسط دستگاه Rotary Evaporator، عصاره های به دست آمده در حلال نرمال هگزان حل گردید و نمونه های رقیق شده تهیه شده از دو فاز مربوطه به دستگاه کروماتوگرافی گازی مجهز به طیف سنج جرمی (GC/MS) تزریق و طیف های جرمی ترکیبات بدست آمد. با استفاده از مراجع (Eight Peak)، ترکیبات موجود در فاز کلروفرم کبد شناسایی گردید. بر اساس نتایج بدست آمده در فاز کلروفرمی کبد ماده شناسایی گردید که بیشترین درصد را (Cholesterol) با درصد نسبی %24.7 را به خود اختصاص داده بود. همچنین در فاز قطبی 2 ماده شناسایی گردید که بیشترین آن مربوط به (Formic acid,2-methyl propyl ester) با درصد نسبی %2.88 می باشد.در مجموع در دو فاز ماده شناسایی گردید که پنج ترکیب جزء اسیدهای چرب بودند.اسیدهای چرب شناسایی شده عبارتند از:
Hexanoic acid 5-Hexanoic acid 9-Decatriene,4,1- Heptanoic acid Benzenecarbothioic acid