2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی
رحیمی ابراهیم | جهانمرد محمدجواد | صفری سهراب | انصاری مهسا | ترکی زینب
میکروب شناسی مواد غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 584
بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای گاو عرضه شده در منطقه ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها
فضل آرا علی | زارعی مهدی | موالی زاده احمد
بازدید 729
اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15 درجه سانتیگراد
امینی فاطمه | مشتاقی حمداله | عباس والی مریم
بازدید 1112
بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرهای عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
هوشیار حسین | عباس زاده ذاکر | شرافتی چالشتری رضا | اربابی محسن | موسوی غلامعباس
بازدید 734
خصوصیات ضد باکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز
شهابی نسیم | تاجیک حسین | مرادی مهران | فروغ مهرداد
بازدید 933
تاثیر ضداتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه
واعظی سیده صالحه | طهمورث پور آرزو
بازدید 575
جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران
رحیمی ابراهیم | دوستی عباس | دهقانزاد ساناز | حصیری زهرا
بازدید 685
مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی
رییسی مهدی | فتاحی رزا | رئیسی پرتو
بازدید 686