APA:
کپیامینی، فاطمه، مشتاقی، حمداله، و عباس والی، مریم. (1395). اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15 درجه سانتیگراد. میکروب شناسی مواد غذایی، 3(3)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/250654/fa
Vancouver:
کپیامینی فاطمه، مشتاقی حمداله، عباس والی مریم. اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15 درجه سانتیگراد. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1395؛3(3):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/250654/fa
IEEE:
کپیفاطمه امینی، حمداله مشتاقی، و مریم عباس والی، “اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15 درجه سانتیگراد،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 3، no. 3، pp. 25–36، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250654/fa