زمینه و هدف دانش تغذیه ای می تواند بر انتخاب مواد غذایی و در نتیجه عملکرد ورزشی افراد تاثیر بگذارد. مطالعه دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای می تواند در انتخاب نوع آموزش و ایجاد هماهنگی بین ورزشکاران در تطبیق رفتارهای تغذیه ای نقش اساسی ایفا نماید. این مطالعه به منظور ارزیابی دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای ورزشکاران مرد رشته بدنسازی شهر گرگان انجام شد. روش بررسی این مطالعه توصیفی تحلیلی روی 104 ورزشکار مرد بالای 18 سال رشته بدنسازی با سابقه حداقل 3 ماه پیوسته ورزش بدنسازی در 13 باشگاه بدنسازی فعال شهر گرگان طی سال 1399 انجام شد. برای سنجش دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای ورزشکاران از پرسشنامه استاندارد Parmenter و Wardle استفاده شد. تکمیل پرسشنامه توسط ورزشکاران و با راهنمایی محقق انجام شد. اطلاعات آنتروپومتری و ترکیبات بدن با استفاده از دستگاه Omron BF511 و توسط کارشناس تغذیه آموزش دیده گردآوری شد. یافته ها دانش تغذیه ای ضعیف در 70 نفر (67. 3%)، نگرش تغذیه ای ضعیف در 35 نفر (33. 65%) و عملکرد تغذیه ای ضعیف در 81 نفر (77. 88%) از ورزشکاران تعیین شد. بین دانش تغذیه ای با وزن (r=0. 23, P=0. 02)، نمایه توده بدنی (r=0. 27, P=0. 01) و درصد چربی بدن (r=0. 22, P=0. 02) و نیز بین عملکرد تغذیه ای با وزن بدن (r=0. 31, P<0. 001)، نمایه توده بدنی (r=0. 27, P<0. 001)، ساعات ورزش هفتگی (r=0. 22, P=0. 02) و سابقه بدنسازی (r=0. 32, P<0. 001) همبستگی آماری معنی دار مشاهده شد. نتیجه گیری سطح دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای ورزشکاران بدنسازی شهر گرگان ضعیف ارزیابی گردید.