Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    17
  • شماره: 

    6 (ISSUE NO. 74)
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1218
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1218

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    17
  • شماره: 

    6 (پیاپی 74)
  • صفحات: 

    329-337
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1023
  • دانلود: 

    501
چکیده: 

در این پژوهش،آمیخته ای گرمانرم بر پایه پلی استال ولاستیک نیترل به روش اختلاط مذاب تهیه شده است. اختلاط در دستگاه اکسترودر دو پیچی ناهمسوگرد انجام گرفته و مقادیر پارامترهای اختلاط نظیر دما، زمان و سرعت اختلاط، زمان اضافه کردن مواد از جمله عوامل پخت و بازدارنده به آمیخته در کسترودر محاسبه شده است.مطالعات شکل شناسی،ساختار دو فازی آمیخته را آشکار ساخت.برای جلوگیری از جدایی فازها SAN و SBS به عنوان سازگار کننده بکار برده شد. با استفاده از سیستم گوگردی، پخت دینامیکی لاستیک نیتریل انجام شد. نتایج آزمایشها نشان می دهد که آمیخته های سازگار شده با SAN و SBSدارای استحکام کششی و درصد ازدیاد طول بیشتری نسبت به آمیخته خالص است. همچنین،آمیخته سازگار شده و پخت شده بیشترین استحکام کششی و درصد طول را نشان می دهد. پخت فاز لاستیک در درصد زیاد آن درآمیخته، کنترل کنندة خواصی چون استحکام کششی و درصد ازدیاد طول است و همچنین، سازگار کنندة SAN سازگاری مناسبی با POM وNBR  ایجاد می کند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1023

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 501 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    17
  • شماره: 

    6 (پیاپی 74)
  • صفحات: 

    339-344
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    2118
  • دانلود: 

    669
چکیده: 

در این پژوهش تغییرات خواص فیزیکی و نفوذپذیری گاز کربن دیوکسید از بطری های بسته بندی نوشابه پلی اتیلن ترفتالات (PET) مطالعه شده است. به این منظور تعدادی از بطری های پر از نوشابه بلافاصله بعد از تولید به مدت 4.5 ماه(مدت زمان نگهداری) در دو دمای 10و 20oc نگهداری شدند. به فاصله هر دو هفته یکبار، در هر دو دما، دو بطری ازمحیط نگهداری خارج شده، خواص نوشابه نظیر چگالی،pH و همچنین فشار گازکربن دیوکسید درون بطری ها اندازه گیری شد. پس از خالی کردن و شستشوی بطری ها، خواص مکانیکی نمونه ها نیز اندازه گیری گردید. نتایج تغییر محسوسی در چگالی و pH نوشابه نشان نمی دهد، ولی میزان کاهش فشارگازکربن دیوکسید در دمای  20oc افزایش و پس از 4 ماه به نصف مقدار اولیه کاهش یافته است. ارزیابی خواص مکانیکی نشان می دهد که مقاومت در برابر نیروهای مکانیکی خارجی، خاصیت انعطاف پذیری و استحکام پلی اتیلن ترفتالات در اثر واکنش های موجود بین نوشابه و بطری کاهش یافته است. از آنجاکه مدول یانگ معیاری برای سنجش میزان استحکام است، کاهش این عامل پس از مدت زمان ماندگاری10 هفته ای، نشان دهنده کاهش میزان استحکام پلیمر است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2118

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 669 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    17
  • شماره: 

    6 (پیاپی 74)
  • صفحات: 

    345-351
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    1603
  • دانلود: 

    671
چکیده: 

صفحات لانه زنبوری با توجه با توجه به وزن نسبتا کم و خواص مکانیکی عالی کاربردهای ساختاری زیادی در صنایع مختلف پیدا کردند. لایه میانی این ساختارها معمولا از آلومینیم، پلاستیک های تقویت شده و مواد نسبتا گران قیمت از قبیل Nomex که به طور عمده در صنایع هوافضا کاربرد دارد، ساخته می شود اخیرا صفحات لانه زنبوری جدید وارد بازار شده که از مواد نسبتا ارزان قیمت همچون پلی پروپیلن (PP) و پلی کربنات(PC) تهیه می شوند. هدف از این پژوهش، دستیابی به فناوری طراحی و ساخت صفحات ساندویچی لانه زنبوری است که لایه میانی یا هسته آنها از ماده گرمانرم PP و لایه های خارجی از چوب یا کامپوزیت های طبیعی تشکیل شده است. پس از ساخت نمونه ها، خواص فیزیکی و مکانیکی و مکانیسم شکست این نوع کامپوزیت ها بررسی شد. نتایج نشان داد که این ساختارها در مقابل فشار همانند فنر عمل می کنند و برای تغییر شکل آنها انرژی نسبتا زیادی مورد نیاز است. همچنین، پس از بررسی ها مشخص شده که افزایش ضخامت لایه میانی اثر چندانی روی خواص فشاری ندارد اما خواص خمشی با افزایش ضخامت به شکل قابل توجه ای افزایش می یابد بدون آنکه تغییر زیادی در وزن آنها مشاهده شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1603

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 671 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    17
  • شماره: 

    6 (پیاپی 74)
  • صفحات: 

    353-357
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1106
  • دانلود: 

    549
چکیده: 

در این پژوهش،امکان تولید پلی هیدروکسی آلکانوات ها (PHAs) در راکتور لجن فعال در مقیاس آزمایشگاهی بررسی شده است. بدین منظور ابتدا از سیستم لجن فعال بی هوازی- هوازی با زمان ماند هیدرولیکی10h  و زمان ماند سلولی پنج روز برای خو گرفتن میکروارگانیسم ها به منظور تولید پلیمر استفاده شده است. سپس لجن مازاد حاصل از سیستم یاد شده به راکتور تولید پلیمر منتقل و طی فرایندی هوازی و در Ph خنثی افزایش غلظت(PHAs) در درون سلول میکروارگانیسم ها بررسی شده است. براساس آزمایش های انجام شده حداکثر غلظت 3HVو3HB  پس از24h  هوادهی مشاهده شده است. در سیستم مورد مطالعه حداکثر غلظت PHAs تولیدی در حدود 17 درصد وزنی جامدات خشک لجن بوده که از این مقدار 14 درصد مربوط به تری هیدرکسی بوتیرات و حدود 3 درصد مربوط به تری هیدروکسی والرات است. همچنین، در سیستم ازای مصرف هر1kg  کربن325kg  پلیمر تولید شده است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1106

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 549 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    17
  • شماره: 

    6 (پیاپی 74)
  • صفحات: 

    359-367
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1227
  • دانلود: 

    550
چکیده: 

پوشش هیبریدی آلی- معدنی تهیه شده به کمک فرایند سل- ژل به دلیل داشتن شبکه آلی- معدنی در ساختار خود دارای مجموعه ای از خواص مکانیکی و شیمیایی اند بنابراین، برای محافظت از خوردگی مورد توجه قرار گرفته اند. این پوشش ها طی دو فرایند آبکافت و تراکم ترکیبات سیلانی 3-گلسیدوکسی پروپیل تری متوکسی سیلان (GPTMS)و تترامتوکسی سیلان (TMOS) در مجاورت کاتالیزور اسیدی و عامل پخت بیس فنون (BPA)A که دیولی آروماتیک است تهیه شدند. سطح فیلم های تشکیل شده به کمک تصاویر میکروسکوپ نوری و پیوندهای ایجاد شده بین عامل اپوکسی ترکیب سیلانی و عامل پخت و نیز عامل پخت و لایه اکسیدی سطح بستر فلزی به وسیله طیف سنجی ATR-IR بررسی شد. مقاومت خوردگی این پوشش ها نیز به وسیله آزمایش های الکتروشیمیایی و آزمایش شتاب یافته خوردگی (پاشش مه نمک) مطالعه شد. نتایج بررسی تصاویر میکروسکوپ نوری و طیف سنجی ATR-IR نشان داد که سطح این پوشش ها عاری از هرگونه ترک است و کاهش شدت پیک های جذبی درناحیه  750و906 cm-1  و وجود پیک جذبی در ناحیه936 cm-1  را به ترتیب می توان به تشکیل پیوندهای عرضی بین عامل اپوکسی ترکیب سیلانی و لایه اکسیدی سطح بستر فلزی نسبت داد. بررسی نتایج آزمایش های الکتروشیمیایی و آزمایش شتاب یافته خوردگی نشان داد که این ترکیبات مقاومت خوبی در برابر خوردگی از خود نشان می دهند همچنین، کامل نشدن واکنش آبکافت در اثر کاهش محتوای آب و بیشتر شدن میزان تخلخل در اثر افزایش محتوای سیلانی باعث کاهش مقاومت خوردگی این پوشش ها می شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1227

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 550 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button