به دلیل کاربرد، گونه های جلبک کلرلا در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی، استفاده از هورمون های گیاهی برای افزایش بیوماس و متابولیت های آن دارای ارزش اقتصادی است. در این پژوهش، سلول های جلبک Chlorella sorokiniana در محیط کشت پایه Bold اصلاح شده به شکل سترون کشت شد، به محیط کشت 5 گرم در لیتر گلوکز منو هیدرات و غلظت های مختلف هورمون های نفتالن استیک اسید ( NAA) (5 و 10 میلی گرم در لیتر) یا تو فوردی (2،4- D) (0.5 و 1 میلی گرم در لیتر)، توام با کینتین ( Kin) (1 و 2 میلی گرم در لیتر) افزوده شد. پس از 72 ساعت وزن خشک، تعداد سلول و محتوای رنگیزه های فتوستزی و پروتئین جلبک اندازه گیری شد. بر اساس آنالیز یک طرفه با P£0.05، در 75 درصد تیمارهای Kin +2،4- D وزن خشک و در 50 درصد آ ن ها کلروفیل های a یا b افزایش معنی داری را نسبت به شاهد نشان داد که در بین آن ها حداکثر وزن خشک (77 میلی گرم) و محتویات کلروفیل a (6.63 میلی گرم در یک میلی لیتر سوسپانسیون جلبک) در تیمار با 2,4-D (0.5 میلی گرم در لیتر) +Kin (1 میلی گرم در لیتر) مشاهده شد. در تیمارهای Kin + NAA وزن خشک، تعداد سلول ها و محتوای پروتئین نسبت به شاهد افزایش غیر معنی داری (P>0.05) را نشان داد. در تیمارهای NAA (10 میلی گرم در لیتر) + Kin (1، 2 میلی گرم در لیتر) محتوای کلروفیل a (7.11 و 6.55 میلی گرم در میلی لیتر سوسپانسیون جلبک) به ترتیب، به طور معنی داری نسبت به شاهد افزایش یافت. این بررسی نشان داد که ترکیبKin (1 میلی گرم در لیتر) با NAA (10 میلی گرم در لیتر) یا 2,4-D (0.5 میلی گرم در لیتر) سبب افزایش بیشتر بیوماس جلبکی و محتوای کلروفیل می گردد.