APA:
کپیجوادیان، سیدروح اله، و ابراهیمیان، سیدحسن. (1396). بررسی تاثیر عصاره نانو کپسول پونه کوهی (Mentha longifolia) بر عمر ماندگاری فیله ماهی کپور دریایی در شرایط نگهداری در یخچال. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 9(36 )، 49-61. SID. https://sid.ir/paper/522904/fa
Vancouver:
کپیجوادیان سیدروح اله، ابراهیمیان سیدحسن. بررسی تاثیر عصاره نانو کپسول پونه کوهی (Mentha longifolia) بر عمر ماندگاری فیله ماهی کپور دریایی در شرایط نگهداری در یخچال. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1396؛9(36 ):49-61. Available from: https://sid.ir/paper/522904/fa
IEEE:
کپیسیدروح اله جوادیان، و سیدحسن ابراهیمیان، “بررسی تاثیر عصاره نانو کپسول پونه کوهی (Mentha longifolia) بر عمر ماندگاری فیله ماهی کپور دریایی در شرایط نگهداری در یخچال،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 9، no. 36 ، pp. 49–61، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522904/fa