APA:
کپیتیموری زاده، زریر، رحیمی، شعبان، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و امیدبیگی، رضا. (1388). مقایسه اثر عصاره های آویشن (.Thymus vulgaris L), سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench), سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 25(1 (پیاپی 43))، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/104697/fa
Vancouver:
کپیتیموری زاده زریر، رحیمی شعبان، کریمی ترشیزی محمدامیر، امیدبیگی رضا. مقایسه اثر عصاره های آویشن (.Thymus vulgaris L), سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench), سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1388؛25(1 (پیاپی 43)):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/104697/fa
IEEE:
کپیزریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، و رضا امیدبیگی، “مقایسه اثر عصاره های آویشن (.Thymus vulgaris L), سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench), سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 25، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 39–48، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104697/fa