مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,269
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L)، سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench)، سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 252 | صفحه پایان 264

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی مقایسه عصاره های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.), سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.), سیر (Allium sativum L.) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین به عنوان بهبود دهنده های رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی انجام شد. تعداد 480 قطعه جوجه یک روزه از سویه راس 308 در قالب طرح کامل تصادفی با 6 تیمار (شامل عصاره های آویشن باغی, سرخارگل, سیر, مخلوط عصاره ها با دوز 0.1 درصد, ویرجینیامایسین با دوز 0.15 درصد و گروه کنترل) و 4 تکرار و 20 جوجه در هر تکرار به طور تصادفی بین قفسه ها تقسیم گردید. در پایان آزمایش از هر تکرار 2 قطعه پرنده با وزنی نزدیک به میانگین وزنی تکرار انتخاب و جهت بررسی درصد لاشه (×100 وزن لاشه خالی / وزن زنده پرنده), درصد چربی بطنی و وزن اندامهای گوارشی, کشتار گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که در پایان هر دو مقطع 21 و 42 روزگی بیشترین و کمترین وزن بدن و افزایش وزن بدن به ترتیب مربوط به جوجه های تغذیه شده با جیره غذایی آنتی بیوتیک و سرخارگل بود. ویرجینیامایسین مصرف خوراک را افزایش داد, اما این اختلاف بجز با گروه سرخارگل با دیگر گروهها معنی دار نبود (P>0.05). در کل دوره پرورشی (1-42 روزگی) نیز کمترین و بیشترین ضریب تبدیل به ترتیب مربوط به تیمار آنتی بیوتیک و سرخارگل بود (P<0.05), هر چند که در این دوره ضریب تبدیل در گروه آویشن باغی تفاوت معنی داری با گروه آنتی بیوتیک نشان نداد (P>0.05). درصد لاشه, درصد چربی بطنی و وزن اندامهای گوارشی بجز روده تفاوت معنی داری بین تیمارها نداشت. به طوری که کمترین و بیشترین وزن روده به ترتیب متعلق به تیمارهای آنتی بیوتیک و کنترل بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تیموری زاده، زریر، رحیمی، شعبان، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و امیدبیگی، رضا. (1389). مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L), سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench), سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 26(2 (پیاپی 48))، 252-264. SID. https://sid.ir/paper/105568/fa

    Vancouver: کپی

    تیموری زاده زریر، رحیمی شعبان، کریمی ترشیزی محمدامیر، امیدبیگی رضا. مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L), سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench), سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1389؛26(2 (پیاپی 48)):252-264. Available from: https://sid.ir/paper/105568/fa

    IEEE: کپی

    زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، و رضا امیدبیگی، “مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L), سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench), سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 26، no. 2 (پیاپی 48)، pp. 252–264، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105568/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button