APA:
کپیتیموری زاده، زریر، رحیمی، شعبان، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و امیدبیگی، رضا. (1389). مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L), سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench), سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 26(2 (پیاپی 48))، 252-264. SID. https://sid.ir/paper/105568/fa
Vancouver:
کپیتیموری زاده زریر، رحیمی شعبان، کریمی ترشیزی محمدامیر، امیدبیگی رضا. مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L), سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench), سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1389؛26(2 (پیاپی 48)):252-264. Available from: https://sid.ir/paper/105568/fa
IEEE:
کپیزریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، و رضا امیدبیگی، “مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L), سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench), سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 26، no. 2 (پیاپی 48)، pp. 252–264، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105568/fa