APA:
کپیبومی، توحید، و دانشیار، محسن. (1394). تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن (.Thymus vulgaris L) بر رشد, فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی مصرف کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 31(4 (پیاپی 72))، 598-609. SID. https://sid.ir/paper/104857/fa
Vancouver:
کپیبومی توحید، دانشیار محسن. تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن (.Thymus vulgaris L) بر رشد, فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی مصرف کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1394؛31(4 (پیاپی 72)):598-609. Available from: https://sid.ir/paper/104857/fa
IEEE:
کپیتوحید بومی، و محسن دانشیار، “تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن (.Thymus vulgaris L) بر رشد, فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی مصرف کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 31، no. 4 (پیاپی 72)، pp. 598–609، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104857/fa