مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

801
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

584
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضدمیکروبی اسانس مرزه (Satureja spp. ) بر تولید همولیزین و بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس

صفحات

 صفحه شروع 380 | صفحه پایان 390

چکیده

 درمان عفونت های ناشی از استافیلوکوکوس اورئوس به یک مشکل در جهان تبدیل شده است. این باکتری با داشتن عوامل بیماری زایی متعدد, یکی از پاتوژن های مهم به حساب می آید. هدف از این مطالعه ارزیابی اثر ضدمیکروبی 4 گونه از اسانس گیاه مرزه (Satureja khuzistanicaJamzad, Satureja bachtiarica Bunge, Satureja rechingeri Jamzad, Satureja mutica Fisch. & C. A. Mey. ) بر تشکیل بیوفیلم و تولید همولیزین در باکتری استافیلوکوکوس اورئوس است. حداقل غلظت مهاری در سویه های استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس ATCC29213 و ATCC33591 برای اسانس های گیاه مرزه به روش micro dilution broth تعیین گردید. سپس از غلظت های Sub-MIC از اسانس های گیاه مرزه برای آزمایش تشکیل بیوفیلم و تولید همولیزین استفاده شد. نتایج این مطالعه نشان داد که اسانس هر 4 گونه مرزه مورد آزمایش اثر ضد میکربی بر علیه هر دو سویه استاندارد استافیلوکوکوس داشته و همچنین میزان تشکیل بیوفیلم و تولید همولیزین باکتری ها در حضور غلظت های Sub-MIC از اسانس ها به طور معنی داری کاهش یافت. نتایج این بررسی نشان دهنده این امر است که اسانس های 4 گیاه مرزه مورد آزمایش, بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس دارای اثرات ضدمیکروبی می باشد و با مطالعات بیشتر می توان از آن برای کنترل عفونت هایاستافیلوکوکوس اورئوس استفاده کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تقیان، الهه، سعیدی، نوید، سفیدکن، فاطمه، صادری، حوریه، رسولی، ایرج، محمدصالحی، رضا، و اولیا، پرویز. (1397). اثر ضدمیکروبی اسانس مرزه (Satureja spp. ) بر تولید همولیزین و بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 34(3 (پیاپی 89) )، 380-390. SID. https://sid.ir/paper/104870/fa

    Vancouver: کپی

    تقیان الهه، سعیدی نوید، سفیدکن فاطمه، صادری حوریه، رسولی ایرج، محمدصالحی رضا، اولیا پرویز. اثر ضدمیکروبی اسانس مرزه (Satureja spp. ) بر تولید همولیزین و بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1397؛34(3 (پیاپی 89) ):380-390. Available from: https://sid.ir/paper/104870/fa

    IEEE: کپی

    الهه تقیان، نوید سعیدی، فاطمه سفیدکن، حوریه صادری، ایرج رسولی، رضا محمدصالحی، و پرویز اولیا، “اثر ضدمیکروبی اسانس مرزه (Satureja spp. ) بر تولید همولیزین و بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 34، no. 3 (پیاپی 89) ، pp. 380–390، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104870/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button